Street
Εμφανίσεις: 601
 

Yamaha-Tracer-700GT-2019-statics-5

H Yamaha εξακολουθεί να επενδύει στην οικογένεια ΜΤ. Για το 2019 έδειξε στην Intermot της Κολωνίας το Yamaha Tracer 700GT, την πιο sport touring έκδοση του δικύλινδρου με το μικρό φέρινγκ.

H Yamaha μεγαλώνει ακόμη περισσότερη τη γκάμα των Tracer προσθέτοντας το Yamaha Tracer 700GT, μια πιο τουριστική έκδοση του γνωστού μας δικύλινδρου μοντέλου. Το νέο GT διαθέτει υψηλότερη ζελατίνα σε σχέση με το απλό Yamaha Tracer 700 (διαβάστε εδώ τη δοκιμή του), εργονομική σέλα και βαλίτσες χωρητικότητας 20 λίτρων στο χρώμα της μοτοσυκλέτας. Το ρεζερβουάρ έχει διατηρήσει τη χωρητικότητα 17 λίτρων για να προσφέρει μεγάλη αυτονομία.

Διαβάστε περισσότερα για το Yamaha Tracer 700GT και τις αλλαγές στην υπόλοιπη γκάμα Tracer στο επίσημο δελτίο τύπου:

"Μοτοσυκλέτες Sport Touring της Yamaha: Νέα μέρη, νέες εμπειρίες, νέες αναμνήσεις. 
Πού θα σας οδηγήσουν οι δρόμοι της ζωής;
 
Η μεγάλη γκάμα των μοντέλων Tracer 700, Tracer 900 και FJR1300 του 2019 της Yamaha προσφέρει σε κάθε αναβάτη μοτοσυκλέτας Sport Touring την ευκαιρία να ανακαλύψει τους δρόμους της ζωής, όπου νέες εμπειρίες και ταξιδιωτικές αναμνήσεις σάς περιμένουν. 
Για το 2019, εκτός από την επιτυχημένη Tracer 700, η Yamaha θα παρουσιάσει τη νέα Tracer 700GT, η οποία παρέχεται με ψηλό ανεμοθώρακα Touring, εργονομική σέλα και ασορτί πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων που προσφέρουν καλύτερη προστασία από τον άνεμο, σε συνδυασμό με αυξημένη ταξιδιωτική άνεση και βελτιωμένη λειτουργικότητα. Με τις υψηλότερων προτύπων προδιαγραφές της, η Tracer 700GT βασίζεται στα δυνατά σημεία της σπορ και ευέλικτης Tracer 700. 
Αυτή η νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά Tracer της Yamaha προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες για ταξίδια και είναι ένα από τα πιο ευέλικτα μοντέλα στην κατηγορία της. Διατίθεται στις επιλογές χρωμάτων Phantom Blue, Tech Black και Nimbus Grey που περιλαμβάνει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα.

Yamaha-Tracer-700GT-2019-details-panniers

Κύρια χαρακτηριστικά της Tracer 700GT

- Ευέλικτη, συναρπαστική και οικονομικά προσιτή

- Η πιο προσιτή και οικονομική Sport Tourer

- Ο ρυθμιζόμενος ψηλός ανεμοθώρακας προσφέρει αυξημένη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες

- Κομψή και άνετη σέλα με καλή επένδυση

- Ασορτί πλαϊνές βαλίτσες ταξιδίου 20 λίτρων

- Συναρπαστικές σπορ επιδόσεις με ευέλικτο χειρισμό

- Ρεζερβουάρ καυσίμου 17 λίτρων για μεγάλη αυτονομία

- Εξαιρετική αναλογία ισχύος/βάρους

- Δικύλινδρος κινητήρας 689 κ.εκ. crossplane με άφθονη ροπή

- Μικρό και ελαφρύ πλαίσιο

Yamaha-Tracer-700GT-2019-statics-5

Tracer 900

Η Tracer 900 είναι μια εκπληκτική μοτοσυκλέτα με σπορ καρδιά και ταξιδιάρα ψυχή που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις σε συνδυασμό με πολλαπλές δυνατότητες. Για το 2019, αυτό το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο διατίθεται στον νέο χρωματικό συνδυασμό Nimbus Grey που έχει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα για χρωματική αντίθεση. Η απόχρωση Tech Black συνεχίζει ως η δεύτερη επιλογή χρώματος.  

Tracer 900GT

Με στόχο τους αναβάτες που αναζητούν μια κορυφαία Sport Tourer, ο ειδικός εξοπλισμός της Tracer 900GTυψηλών προδιαγραφών περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση και χρυσαφί πιρούνι, καθώς και σκληρές βαλίτσες αποσκευών, όργανα με πλήρως έγχρωμη οθόνη TFT και εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου. Η 2019 Tracer 900GT διατίθεται στον νέο χρωματικό συνδυασμό Nimbus Grey που έχει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα για χρωματική αντίθεση, αλλά και στις αποχρώσεις Midnight Black και Phantom Blue.

Tracer 700

Με τον αναγνωρισμένο δικύλινδρο κινητήρα 689 κ.εκ. με διάταξη εν σειρά της Yamaha που παρέχει ισχυρή, γραμμική ροπή για εκπληκτική οδηγική απόλαυση, η ευέλικτη Tracer 700 ανοίγει τον κόσμο των μοτοσυκλετών Sport Touring σε όλους. Η Tracer 700 διατίθεται στον νέο χρωματικό συνδυασμό Nimbus Grey που έχει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα για χρωματική αντίθεση, αλλά και στις αποχρώσεις Midnight Black και Phantom Blue.

FJR1300A/AE/AS

Με την αποδεδειγμένη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων αποστάσεων, τα μοντέλα FJR1300A/AE/ASαπευθύνονται σε έμπειρους αναβάτες που εκτιμούν τις υψηλές επιδόσεις και την άνεση, καθώς και τον βελτιστοποιημένο μηχανολογικό σχεδιασμό. Τα μοντέλα FJR1300 διατίθενται με ηλεκτρονική ανάρτηση (μοντέλο AE) και με σύστημα αλλαγής ταχυτήτων χωρίς μανέτα συμπλέκτη (μοντέλο AS), αλλά επίσης συνεχίζουν να διατίθενται στις αποχρώσεις Tech Graphite και Phantom Blue για το 2019.

Γνήσιες επιλογές και είδη ένδυσης της Yamaha

Κάθε πελάτης Sport Touring μπορεί να δημιουργήσει τη δική του εξατομικευμένη μοτοσυκλέτα Yamaha με διάφορα λειτουργικά, στυλιστικά και υψηλών επιδόσεων αξεσουάρ από τη σειρά Genuine Options.Μέσω της δωρεάν εφαρμογής MyGarage, όλοι μπορούν πλέον να δημιουργήσουν τη μοτοσυκλέτα Yamaha των ονείρων τους online σε 3D και μετά να στείλουν το αποθηκευμένο αρχείο στον αντιπρόσωπο της Yamaha, ο οποίος θα την κάνει πραγματικότητα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη συλλογή casual ειδών ένδυσης και εξοπλισμού για αναβάτες που διατίθεται από το δίκτυο αντιπροσώπων της Yamaha και είναι κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.yamaha-motor.eu για περισσότερες πληροφορίες".

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike – 2018

YAMAHA

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world