Street
Εμφανίσεις: 657
 

EM-250SC-Nevada 3

Euro Motors EM 250-SC Nevada με side car με κόστος μόλις €4.890

Η Euro Motors παρουσίασε μια νέα μοτοσικλέτα με sidecar με κλασική cruiser σχεδίαση και πολύ χαμηλή τιμή. Το Euro Motors EM 250-SC Nevada έχει τετράχρονο δικύλινδρο εν σειρά αερόψυκτο κινητήρα, ωραίο κλασικό design και βέβαια sidecar. Όπως ξέρετε το sidecar αλλάζει εντελώς τα δυναμικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, αφού πλέον πατάει σε τρεις τροχούς και δεν έχει δυνατότητα να πάρει κλίση, αλλά στρίβει αποκλειστικά με το τιμόνι, προσφέροντας έτσι μια εντελώς διαφορετική, αλλά πάντα συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Έχει τη δυνατότητα μεταφοράς τριών ατόμων και μπορείς να το φορτώσεις και με μπαγκάζια. Αν και ο κινητήρας είναι μικρός για τη μάζα του τρίκυκλου, αυτό δεν αλλοιώνει την εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στο να κρατηθεί η κατανάλωση χαμηλά (3,5 lt/100km υπόσχεται η εταιρία) και η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή, αντίστοιχη μερικών scooter πόλης στα ίδια κυβικά. Η Euro Motors έχει κι άλλες οικονομικές μοτοσυκλέτες με sidecar ή χωρίς που μπορείτε να δείτε στο site της (http://euromotors.gr/). Διαβάστε και την παρουσίαση που ακολουθεί με περισσότερες λεπτομέρειες:

Η Euro Motors, έχοντας μία 25ετή τουλάχιστον εμπειρία στο  χώρο του δικύκλου, αποτελεί ίσως τη μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που ειδικεύεται στις μοτοσικλέτες με πλαϊνό καλάθι (sidecar). Κεφαλαιοποιώντας την εμπειρία της από την εισαγωγή και πολυετή υποστήριξη των URAL στην Ελλάδα, καθώς και από τη στενή της συνεργασία με κατασκευαστές του εξωτερικού (Κίνα, Ρωσία, Ινδία κλπ), η Euro Motors έχει σήμερα καταξιωθεί στην παγκόσμια αγορά ως ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσικλετών με πλαϊνό καλάθι (sidecar) με μοντέλα στην κατηγορία των 125 και 250 κ.ε., τα οποία έχουν Ευρωπαϊκή Έγκριση Τύπου και τα οποία είναι Ελληνικής σχεδίασης.

Οι μοτοσυκλέτες με πλαϊνό καλάθι της Euro Motors (7 μοντέλα) είναι 125-250 κ.ε. και modern-classic, δηλαδή είναι μοντέλα κλασσικού στυλ, αλλά σύγχρονης τεχνολογίας, κατασκευής και ποιότητας. Η Euro Motors αναπτύχθηκε στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία και ως κατασκευαστής μοτοσικλετών με πλαϊνό καλάθι έχει σημαντική παρουσία σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Εσθονία και Λετονία.

Τα μοντέλα μοτοσικλετών με πλαϊνό καλάθι της Euro Motors είναι τώρα διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά και το χαρακτηριστικό όλων είναι ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Οι μοτοσικλέτες με πλαϊνό καλάθι της Euro Motors αποτελούν μία εναλλακτική φιλοσοφία-προσέγγιση στη καθημερινή μετακίνηση, που χαρακτηρίζεται από την ικανότητα ταυτόχρονης (και νόμιμης) μετακίνησης 3 αναβατών-επιβατών και των αποσκευών τους (όλα τα μοντέλα διαθέτουν σχάρα και πορτμπαγκάζ), συνδυάζοντας εξαιρετικό στυλ, πλήρη εξοπλισμό, ξεχωριστή προσωπικότητα και εμφάνιση, οικονομία κτήσης και χρήσης, πρακτικότητα, και εμφάνιση κύρους, που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί η αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η τρίτη ρόδα του οχήματος (η ρόδα του καλαθιού), η οποία είναι και ουσιαστική μιας και αυτή φρενάρει συνδυαστικά (μαζί) με την πίσω ρόδα της μοτοσικλέτας.

Όλα τα μοντέλα με πλαϊνό καλάθι της Euro Motors αποτελούν μία ξεχωριστή, πολυτελή και τεχνολογικά προηγμένη πρόταση στην κατηγορία τους. Το EM250-SC NEVADA είναι ένα από αυτά και διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα διακρίνεται για τη φιλικότητά του προς το χρήστη-αναβάτη, τον ταξιδιωτικό του χαρακτήρα και το "far-west" στυλ του.

Τα χαρακτηριστικά του EM250-SC NEVADA θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς: τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας τύπου HONDA REBEL, ιπποδύναμη 15 Kw, διπλά καρμπυρατέρ υποπίεσης, εκκίνηση με μίζα, πλήρη φωτισμό ασφαλείας στο sidecar (φώτα πορείας, στοπ, φλας), χαμηλή κατανάλωση (3,2 lt/100km), τάπα βενζίνης που κλειδώνει, δείκτη βενζίνης, δισκόφρενο και 2 ταμπούρα, χειρόφρενο, λάστιχα tubeless, ζάντες αλουμινίου, πορτμπαγκάζ που κλειδώνει για μεγαλύτερη ασφάλεια, προστατευτικό αέρα (παρμπρίζ) σε μοτοσικλέτα και καλάθι, σχάρα και προφυλακτήρα στο πλαϊνό καλάθι, άνεση για 3 άτομα.

EM250-SC NEVADA είναι διαθέσιμα σε 2 χρωματικούς συνδυασμούς:

1. ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΙ ΜΑΥΡΑ

  1. 2. ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΑΥΡΗ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΙ ΜΑΥΡΟ.

Αν η πρόταση μετακίνησης με μοτοσικλέτα με πλαϊνό καλάθι σας αρέσει, θα αγαπήσετε το EM250-SC NEVADA για τη χρηστικότητα, την πρακτικότητά του και τη συμπεριφορά του στο δρόμο, ενώ θα το λατρέψετε για την τιμή, στην οποία μπορείτε να τα αποκτήσετε (4.890 €).

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

Euro Motors – home page

 

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world