Scooter – Παπιά - 125
Εμφανίσεις: 1762
 

Honda-Forza-125-my17-statics-4-silver-blue

To Honda Forza 125, το όμορφο μικρό GT scooter με το idle stop, αποκτά για το 2017 κινητήρα Euro4, κλειδί smart key, νέα πίσω ανάρτηση, νέα ελαστικά και τρία νέα χρώματα από τα συνολικά 5 (δείτε τα στο gallery στο κάτω μέρος του άρθρου).

Το Honda Forza 125 υπάρχει στη γκάμα της εταιρίας ήδη από το 2015 και πρόκειται για ένα καλά εξοπλισμένο GT scooter μικρού κυβισμού με σύστημα idle stop για οικονομία βενζίνης στην κίνηση μέσα στην πόλη, LED φώτα εμπρός και πίσω, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Ο κινητήρας των 125cc διαθέτει όλη τη σύγχρονη αντιτριβική τεχνολογία της Honda και στην έκδοση του 2017 αποδίδει 15hp στις 8.750rpm για να κινήσει το βάρος του scooter που δεν είναι μικρό στα 158kg και ένα κιλό βαρύτερο στην έκδοση με το ΑΒS, αν και είναι κάπου δύο κιλά ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο. Για το 2017 το Honda Forza 125, διατήρησε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου και ταυτόχρονα εκτός από την προσαρμογή στις προδιαγραφές Euro 4, απέκτησε σύστημα κλειδιού smart key (το κλειδί μένει πάντα στην τσέπη - πολύ πρακτικό για την καθημερινότητα), αναβαθμισμένη πίσω ανάρτηση που είναι ευπρόσδεκτη, νέα ελαστικά της Michelin και τρία νέα χρώματα σε σύνολο 5 αποχρώσεων. Πρόκειται για ένα πολύ καλά εξοπλισμένο premium scooter μικρού κυβισμού γι’ αυτό η τιμή του Honda Forza 125 για την κατηγορία του δεν είναι από τις χαμηλές. Διαβάστε περισσότερα στην πλήρη παρουσίαση της Honda που ακολουθεί:

«Honda Forza 125 Μoντέλο 2017

Βελτιώσεις μοντέλου 2017: σκούτερ 125 κ.εκ. υψηλών επιδόσεων το οποίο προσφέρει περισσότερα από τον ανταγωνισμό του σε διάφορους τομείς: μεγαλύτερη χρηστικότητα και κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις, χάρη στον 4βάλβιδο κινητήρα και το ελαφρύ πλαίσιο, σχεδιασμένο για να συνδυάζει επιδόσεις στον αυτοκινητόδρομο και ευελιξία στην πόλη. Το Forza 125 διαθέτει πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, χάρη στη μοντέρνα γραμμή και τα premium φώτα LED, ενώ είναι πιο πρακτικό και άνετο για δύο αναβάτες. Περιλαμβάνει επίσης ρυθμιζόμενη ζελατίνα και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και προαιρετικό ABS. Επιπλέον, ο κινητήρας του επιστρατεύει τεχνολογία χαμηλών τριβών και το σύστημα Idling Stop με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία και αυτονομία 500 χλμ. Το μοντέλο του 2017 προδιαγραφών EURO4 υιοθετεί την τεχνολογία Smart Key της Honda, βελτιωμένη πίσω ανάρτηση, νέα ελαστικά της Michelin και 3 νέα χρώματα.  

1. Εισαγωγή

Το Forza 125 σχεδιάστηκε για τους Ευρωπαίους που έχουν τις μέγιστες απαιτήσεις από ένα σκούτερ 125 κ.εκ.: καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη ευελιξία και ευχρηστία. Για εκείνους που εμπνέονται από το στυλ, την ποιότητα και τις επιδόσεις, ανθρώπους που περιμένουν πολλά από τη ζωή και βιώνουν στο έπακρο κάθε τους εμπειρία. Το  Forza 125 απευθύνεται σ’ εκείνους που ζητάνε τα πάντα από ένα σκούτερ 125 κ.εκ., να είναι όμορφο και να συνδυάζει δύο διαφορετικά πράγματα: την άνεση στον αυτοκινητόδρομο μεγαλύτερων σκούτερ στυλ GT και την ευελιξία στην κίνηση, την επιτάχυνση και την ευκολία στο παρκάρισμα μικρότερων, ελαφρύτερων δικύκλων. 

Honda-Forza-125-my17-action-2

Το νέο Forza 125 για το 2015 κάνει αυτό ακριβώς και προτείνεται για όσους θέλουν μόνο το απόλυτα καλύτερο από ένα σκούτερ 125 κ.εκ. 

κ. Tomokatsu Suda, Επικεφαλής Project Forza 125:

«Στόχος της ομάδας μου στην εξέλιξη του Forza 125 ήταν να φτιάξουμε το απόλυτο σκούτερ στα 125 κ.εκ., συγκεντρώνοντας τα καλύτερα στοιχεία από όλα τα υπόλοιπα. Το Forza 125 προσφέρει ταυτόχρονα υψηλές επιδόσεις στον αυτοκινητόδρομο, για απολαυστικές, εύκολες μετακινήσεις και κορυφαία επιτάχυνση στην πόλη. Κι όλα αυτά με κομψή, premium σχεδίαση η οποία συνδυάζεται με ευχρηστία και άνεση».

2. Περιγραφή Μοντέλου

Το Forza 125, χάρη στο φίνο σχεδιασμό του, αποπνέει έναν άγριο, σπορ χαρακτήρα και ένα design μοντέρνο με έντονο δυναμισμό. Από εργονομικής απόψεως προσφέρει εξαιρετική άνεση τόσο για τον αναβάτη όσο και για το συνεπιβάτη ενώ η ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα ανταποκρίνεται εξίσου καλά στον αυτοκινητόδρομο και στην οδήγηση στην πόλη. Κάτω από τη σέλα υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος (48 λίτρα, επαρκής για δύο full face κράνη) ενώ στο ντουλαπάκι υπάρχει παροχή 12V. Τον premium χαρακτήρα του σκούτερ αναδεικνύουν τα LED φώτα – προβολέας, φώτα θέσης εμπρός, πίσω και φως πινακίδας. 

Ο υδρόψυκτος κινητήρας των 125 κ.εκ. είναι 4βάλβιδος με τους αυλούς εισαγωγής και εξαγωγής σχεδιασμένους με γνώμονα τη μεγάλη ισχύ στο μεσαίο και υψηλό φάσμα περιστροφής. Έχει καλή απόκριση από στάση, κορυφαία επιτάχυνση από τα 90 km/h και υψηλή τελική ταχύτητα. Διαθέτοντας μία σειρά τεχνολογιών χαμηλών τριβών, οι υψηλές επιδόσεις του συνδυάζονται με εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου - 43,5 χλμ./λίτρο (μέτρηση WMTC).

Για το 2017, ο κινητήρας υπακούει στις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων EURO4. Τα επιτρεπόμενα όρια εκπομπής μονοξείδιου του άνθρακα, υδρογονανθράκων και οξειδίων του αζώτου, όπως ορίζονται από το EURO4, είναι περιορισμένα περίπου στο μισό των προδιαγραφών EURO3.

Ο ατσάλινος σκελετός, με ιδιαίτερα μελετημένα μεταξόνιο και γεωμετρία, συνδυάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι 33 mm εμπρός και διπλά αμορτισέρ πίσω με σκοπό καλύτερη ευελιξία στους δρόμους της πόλης και άνετο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο. Ο τροχός των 15 ιντσών εμπρός εξασφαλίζει σταθερότητα και εμπνέει εμπιστοσύνη στον αναβάτη ενώ πίσω υπάρχει τροχός 14 ιντσών. Τα φρένα αποτελούνται από δίσκους μεγάλης διαμέτρου εμπρός και πίσω και διαθέτουν προαιρετικό ABS.

Honda-Forza-125-my17-front-wheel

Το Forza 125 ήταν το πρώτο σε πωλήσεις premium σκούτερ 125 κ.εκ. στην Ευρώπη το 2016. Η συνταγή της επιτυχίας είναι βελτιωμένη στο μοντέλο 2017 χάρη στην υιοθέτηση της τεχνολογίας Smart Key της Honda, στη βελτιωμένη πίσω ανάρτηση, στα νέα ελαστικά της Michelin και στα 3 νέα χρώματα.

Στην γκάμα αξεσουάρ που έχει φτιαχτεί ειδικά για να ταιριάζει απόλυτα το Forza 125 στον τρόπο ζωής του αναβάτη, περιλαμβάνονται θερμαινόμενα γκριπ, πίσω σχάρα και μπαγκαζιέρα 35 λίτρων στο χρωματισμό του σκούτερ.

3. Κύρια χαρακτηριστικά

3.1 Σχεδίαση & εξοπλισμός

Η εμφάνιση και η πρακτικότητα του Forza 125  αποσκοπούν στη διευκόλυνση των μετακινήσεων - ο μοντέρνος σχεδιασμός του κάνει πιο εύκολη τη ζωή στην πόλη και εκτός. Οι τραπεζοειδείς αναλογίες του σκούτερ υποδηλώνουν την προσέγγιση των σχεδιαστών για ένα «εμπροσθοβαρές σχήμα που αποπνέει δύναμη», το οποίο προστατεύει τον αναβάτη από τον αέρα διατηρώντας μία κομψή, σπορ εμφάνιση.

Η χαμηλή σέλα αγκαλιάζει με σιγουριά τον αναβάτη ενώ η ζελατίνα ρυθμίζεται εύκολα σε 6 θέσεις και με συνολική διαδρομή 120 χλστ. ανταπεξέρχεται στις υψηλές ταχύτητες και στην κίνηση της πόλης καθώς και σε όλα τα αναστήματα. Η καλοσχεδιασμένη σέλα προσφέρει άφθονο χώρο για δύο ενήλικες και όταν σηκώνεται αποκαλύπτει χώρο για δύο full face κράνη. Στο ντουλαπάκι μπροστά από τον αναβάτη βρίσκεται παροχή 12V για τη φόρτιση ηλεκτρικών αξεσουάρ ενώ μπορεί να φιλοξενήσει και ένα πλαστικό μπουκάλι νερό. Το ύψος της σέλας είναι μόλις 780 mm.

Στα φώτα χρησιμοποιείται τεχνολογία premium LED. Οι διπλοί LED προβολείς συνοδεύονται από LED φώτα θέσης και χαρίζουν στο Forza 125 μία αναγνωρίσιμη ιδιαιτερότητα από μπροστά. Τα φλας είναι ενσωματωμένα στους καθρέπτες - οι οποίοι είναι τοποθετημένοι διαφορετικά στο μοντέλο του 2017 για καλύτερη ορατότητα - ενώ πίσω υπάρχουν στερεοσκοπικά LED φώτα και LED φωτισμό πινακίδας.

Το στεροσκοπικό περιβάλλον επεκτείνεται και στα όργανα. Τοποθετούνται ψηλά για να είναι πιο ευανάγνωστα, με σκούρο φόντο και back light φωτισμό LCD ενώ ταχύμετρο και στροφόμετρο είναι αναλογικά και ιδιαίτερα κομψά στο σχεδιασμό τους. Η κεντρική οθόνη LCD διαθέτει ρολόι (με μεγάλα ψηφία), δείκτη καυσίμου, ένδειξη μέσης και στιγμιαίας κατανάλωσης, οδόμετρο, μερικούς χιλιομετρητές Α & Β και δείκτη θερμοκρασίας ψυκτικού κινητήρα.  

Από το 2017 το Forza 125 υιοθετεί το σύστημα Smart Key της Honda. Το ‘κλειδί’ αρκεί να βρίσκεται στην τσέπη του αναβάτη, ο οποίος πλέον δεν χρειάζεται να το εισάγει σε κάποιον διακόπτη για να βάλει μπροστά τον κινητήρα και να ανοίξει την τάπα καυσίμου ή τη σέλα. Το Smart Key διαθέτει δύο πλήκτρα: την έξυπνη λειτουργία on/off και τη λειτουργία “answer back”, η οποία αναβοσβήνει από απόσταση τα φλας για επισήμανση. 

Με το Smart Key στην τσέπη ο αναβάτης μπορεί να πιέσει τον κεντρικό διακόπτη ώστε να ξεκλειδώσει το τιμόνι και να εκκινήσει τον κινητήρα ενώ από δύο διακόπτες μπορεί να ανοίξει την τάπα καυσίμου και τη σέλα. Ο κεντρικός διακόπτης φωτίζεται όταν πατηθεί – ακόμη και από το πλήκτρο ‘answer back’ του χειριστηρίου – με μπλε φωτισμό.

Honda-Forza-125-my17-instruments

Το Forza 125 του 2017 είναι διαθέσιμο σε πέντε χρωματικούς συνδυασμούς, τρεις από τους οποίους είναι νέοι:

- Matt Cynos Grey Metallic/Black

- Matt Pearl Cool White with Matt Pearl Pacific Blue

- Black Matt Ruthenium/Silver Metallic (νέο χρώμα)

- Matt Cynos Gray Metallic/Matt Pearl Havana Brown (νέο χρώμα)

- Lucent Silver Metallic/Matt Pearl Pacific Blue (νέο χρώμα)

3.2 Πλαίσιο

Ο ατσάλινος σκελετός που αποτελεί τη βασική δομή των μηχανικών μερών του Forza 125 εξασφαλίζει την ακαμψία και τη στιβαρότητα που απαιτούνται σε ποικιλία οδικών συνθηκών. Το ανθεκτικό τηλεσκοπικό πιρούνι 33 mm συνδυάζεται με δύο πίσω αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προ-φόρτιση ελατηρίου σε 7 θέσεις, τα οποία στηρίζονται στο μονοκόμματο ψαλίδι αλουμινίου. Για το 2017, η πίσω ανάρτηση έχει βελτιωθεί για να παρέχει πιο προοδευτική αίσθηση στην απόσβεση.

Το μικρό βάρος των 158 κιλών (159 στην έκδοση με ABS) του Forza 125 συνεπάγεται υψηλές επιδόσεις και ευκολία χειρισμού στις χαμηλές ταχύτητες και στο παρκάρισμα. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά του πλαισίου εξασφαλίζουν σταθερότητα στον αυτοκινητόδρομο και ευελιξία στην κίνηση. Το μεταξόνιο των 1490 mm εξασφαλίζει σταθερότητα ενώ η γεωμετρία του τιμονιού - 26.5° γωνία κάστερ  και 89 mm ίχνος – ευελιξία.

Ο μπροστινός τροχός 15 ιντσών από χυτό αλουμίνιο φορά ελαστικό 120/70-15 ενώ ο πίσω τροχός 14 ιντσών φορά ελαστικό140/70-14, παρέχοντας εξαιρετική πρόσφυση και άνεση στην οδήγηση. Το μοντέλο 2017 φορά τα δημοφιλή ελαστικά City Grip της Michelin τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετικό κράτημα και αίσθηση σε όλες τις συνθήκες. Στα φρένα υπάρχει ένας μεγάλος, μονός δίσκος 256 mm εμπρός και δίσκος 240 mm πίσω με προαιρετικό ABS για καλύτερο έλεγχο σε ολισθηρές επιφάνειες.

3.3 Κινητήρας

Ο νέος 4βάλβιδος, υδρόψυκτος, με 1ΕΕΚ, κινητήρας του Forza 125 αποδίδει 11kW στις 8.750rpm. Η διάμετρος και η διαδρομή κυλίνδρου είναι 52,4 x 57,9 mm και η σχέση συμπίεσης 11,5:1. Ο κινητήρας εξασφαλίζει καλή επιτάχυνση από στάση, ενώ χάρη στην καμπύλη ροπής στις μεσαίες στροφές, χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις σε ρεπρίζ από 40-60 km/h μέσα στην πόλη. Η απόδοση της ισχύος σε υψηλούς ρυθμούς περιστροφής συνεπάγεται κορυφαία επιτάχυνση για την κατηγορία μετά τα 90 km/h ενώ οι μακρύτερες σχέσεις μετάδοσης του μοντέλου 2017 χαρίζουν στο Forza 125 ακόμη καλύτερες επιδόσεις στον αυτοκινητόδρομο. 

Ο κινητήρας διαθέτει μία σειρά από τεχνολογίες eSP που αποσκοπούν στην επίτευξη χαμηλών τριβών στο εσωτερικό του: ο ευφυής σχεδιασμός κάποιων εξαρτημάτων, όπως η αντλία λαδιού μέσα στο μπλοκ, βελτιώνουν την απόδοσή του. Ο συμπαγής θάλαμος καύσης και ο ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI, καθώς και το επανασχεδιασμένο φιλτροκούτι των 4,7 λίτρων σε συνδυασμό με αυλό εισαγωγής 28 mm – βελτιστοποιούν την ταχύτητα καύσης του μίγματος και την ψύξη του θαλάμου καύσης. Στην απόληξη της εξαγωγής με τους τρεις θαλάμους κρύβεται ένας καταλύτης 400 κυψελών ο οποίος παγιδεύει τους επιβλαβείς ρύπους.

Ο έκκεντρος κύλινδρος περιορίζει τις τριβές ανάμεσα στο έμβολο και στο χιτώνιο μεταφέροντας αποτελεσματικά την ενέργεια της καύσης στο στροφαλοφόρο. Το χιτώνιο του κυλίνδρου διαθέτει μικροσκοπικές «εγκοπές» στην εξωτερική του επιφάνεια ώστε  να περιορίζονται στο ελάχιστο οι παραμορφώσεις του κυλίνδρου. Αυτή η λύση μειώνει τις τάσεις στο ελατήριο του εμβόλου και κατά συνέπεια τις εσωτερικές τριβές. 

Το συμπαγές ψυγείο υψηλής απόδοσης είναι ενσωματωμένο στο εξωτερικό της δεξιάς πλευράς του μπλοκ κινητήρα και συνεργάζεται με ένα πολύ ελαφρύ, μικρών διαστάσεων ανεμιστήρα με μικρές απώλειες τριβής και χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση. Οι εσωτερικές τριβές στη μετάδοση είναι επίσης περιορισμένες χάρη στα τρία κυρίως ρουλεμάν χαμηλής τριβής, το καθένα από τα οποία είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στα φορτία που του αναλογούν. H τροχαλία κίνησης διαθέτει πτερύγια για χαμηλότερη αεροδυναμική αντίσταση ενώ η οδηγούμενη περιορίζει τις πιέσεις στον ιμάντα με αποτέλεσμα τον περιορισμό των απωλειών στη μετάδοση της κίνησης.

Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη γεννήτρια-εκκινητής ACG είναι ενσωματωμένη στην άκρη του στροφαλοφόρου και λειτουργεί ως μίζα για την εκκίνηση του κινητήρα αλλά και ως εναλλάκτης (γεννήτρια) ρεύματος. Περιστρέφει απευθείας τον κινητήρα χωρίς θορύβους από την εμπλοκή γραναζιών. 

Honda-Forza-125-my17-action-1

Το σύστημα Idling Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα μετά τα τρία πρώτα δευτερόλεπτα στο ρελαντί όταν το σκούτερ είναι ακινητοποιημένο και τα φρένα πατημένα. Η επανεκκίνηση του κινητήρα γίνεται απλά με το άνοιγμα του γκαζιού. Το σύστημα έχει αθόρυβη λειτουργία χάρη στη γεννήτρια-εκκινητή ACG. Διαθέτει δε ένα σύστημα επαναφοράς, το οποίο περιστρέφει το στρόφαλο σε θέση πριν το χρόνο εισαγωγής, καθώς και ένα μηχανισμό αποσυμπίεσης που περιορίζει την αντίσταση του σφονδύλου στην εκκίνηση. Το Idling Stop ‘διαβάζει’ το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και απενεργοποιείται αυτόματα για την καλύτερη προστασία της. Η μπαταρία είναι μακράς διαρκείας, τύπου YTZ8V.  

Ένας από τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα εξέλιξης του Forza 125 είναι η αυτονομία καυσίμου – τέτοια ώστε ο αναβάτης να πηγαίνει για ανεφοδιασμό μόνο μία φορά την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Με χωρητικότητα ρεζερβουάρ 11,5 λίτρα και κατανάλωση περίπου ενός λίτρου για κάθε 43,5 χλμ., η αυτονομία του Forza 125 αγγίζει τα 500 χιλιόμετρα, τιμή η οποία παραμένει και στο προδιαγραφών EURO4 μοντέλο 2017.

4. Αξεσουάρ

Τα παρακάτω αυθεντικά αξεσουάρ Honda είναι διαθέσιμα για το Forza 125:

- Πίσω σχάρα

- Μπαγκαζιέρα 35 λ. στο χρώμα του σκούτερ

- Θερμαινόμενα γκριπ

- Διακοσμητικά αυτοκόλλητα

- Σακίδιο

- Συναγερμός

- Κάλυμμα εξωτερικής χρήσης

- Λουκέτο U-lock»

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

Hondaεπίσημο site

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Honda Forza 125 (2017)
Κινητήρας Honda, τετράχρονος, υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, με δύο  βαλβίδες έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο
Διάμετρος  x Διαδρομή (mm) 52,4 x 57,9
Χωρητικότητα (cc) 124,9
Σχέση συμπίεσης 11,5:1
Μέγιστη ισχύς 11 kW (15hp) / 8.750 rpm
Μέγιστη ροπή 12,5 Nm (1,22 kgm) / 8.250 rpm
Τροφοδοσία Ψεκασμός PGM-FI
Εκκίνηση Μίζα
Λίπανση Συμβατικό κάρτερ
Χωρητικότητα λιπαντικού 0,9lt
Κιβώτιο CVT
Πλαίσιο Χαλύβδινο σωληνωτό
Μπροστινή ανάρτηση Συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 33mm
Πίσω ανάρτηση Δύο αμορτισέρ Ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου σε 7 θέσεις
Μπροστινό φρένο Δίσκος,  διαμέτρου 256mm. ABS έξτρα
Πίσω φρένο Δίσκος,  διαμέτρου 240mm. ABS έξτρα
Μπροστινό ελαστικό 120/70-15
Πίσω ελαστικό 140/70-14
Μήκος (mm) 2.135
Πλάτος (mm) 750
Υψος (mm) 1.455
Υψος σέλας (mm) 780
Μεταξόνιο (mm) 1.490
Ιχνος (mm) 89
Γωνία Caster 26°5'
Βάρος (kg) 158 (πλήρες υγρών) 169 με ABS
Ρεζερβουάρ (lt) 11,5

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Honda Forza 125 (2017)
Κινητήρας Honda, τετράχρονος, υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, με δύο  βαλβίδες έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο
Διάμετρος  x Διαδρομή (mm) 52,4 x 57,9
Χωρητικότητα (cc) 124,9
Σχέση συμπίεσης 11,5:1
Μέγιστη ισχύς 11 kW (15hp) / 8.750 rpm
Μέγιστη ροπή 12,5 Nm (1,22 kgm) / 8.250 rpm
Τροφοδοσία Ψεκασμός PGM-FI
Εκκίνηση Μίζα
Λίπανση Συμβατικό κάρτερ
Χωρητικότητα λιπαντικού 0,9lt
Κιβώτιο CVT
Πλαίσιο Χαλύβδινο σωληνωτό
Μπροστινή ανάρτηση Συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 33mm
Πίσω ανάρτηση Δύο αμορτισέρ Ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου σε 7 θέσεις
Μπροστινό φρένο Δίσκος,  διαμέτρου 256mm. ABS έξτρα
Πίσω φρένο Δίσκος,  διαμέτρου 240mm. ABS έξτρα
Μπροστινό ελαστικό 120/70-15
Πίσω ελαστικό 140/70-14
Μήκος (mm) 2.135
Πλάτος (mm) 750
Υψος (mm) 1.455
Υψος σέλας (mm) 780
Μεταξόνιο (mm) 1.490
Ιχνος (mm) 89
Γωνία Caster 26°5'
Βάρος (kg) 158 (πλήρες υγρών) 169 με ABS
Ρεζερβουάρ (lt) 11,5
 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world