Kymco UXV 700i LX 4×4 (2014) – Επίσημη παρουσίαση

Παρουσιάστηκε στην EICMA του 2013 και αποτελεί μοντέλα 2014. Το KymcoUXV 700iLX 4x4 είναι ένα τετράροδο ATV με επιλεγόμενη τετρακίνηση και μονοκύλινδρο κινητήρα 695cc. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορεί να υποδεχτεί τους επιβάτες τον έναν δίπλα από τον άλλον, ανήκει δηλαδή στη λεγόμενη κατηγορία «side by side», ενώ μπορεί να «κλειστεί» και με σκεπή, παίρνοντας την εικόνα μικρού αυτοκινήτου. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και την τιμή του νέου KymcoUXV 700iLX 4x4 στην επίσημη παρουσίαση που έδωσε στη δημοσιότητα η Kymco.

Kymco UXV 700i LX 4×4

Ένα τετράτροχο διαφορετικό από τα άλλα!

To νέο “side by side” της Kymco προσφέρει επιδόσεις και διασκέδαση παράλληλα με ανεξάντλητη χρηστικότητα, σε όσους επιλέγουν οχήματα παντός εδάφους

Κατασκευασμένο με γνώμονα την αντοχή στη σκληρή χρήση και με δυνατότητες απεριόριστης κίνησης σε κάθε είδους έδαφος, μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το μέσο διαφυγής από την καθημερινότητα και να γίνει το απόλυτο εργαλείο του κυνηγού, του αγρότη ή/και –ευρύτερα- του επαγγελματία ή του σπορτσμαν που αρνείται να συμβιβαστεί με κάτι κοινότυπο.

Χαρακτηρίζεται από τεχνολογία αιχμής σε όλα τα συστατικά του στοιχεία και με σημεία αναφοράς τον τελείως νέο τετράχρονο υδρόψυκτο κινητήρα, το πανίσχυρο ατσάλινο πλαίσιο, τις θηριώδεις αναρτήσεις (ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς) με την αντιστρεπτική δοκό, τα τρία δισκόφρενα, τους άπλετους χώρους και την ευμεγέθη καρότσα μεταφοράς, θα αποτελέσει την ιδανική λύση για μετακίνηση χωρίς φραγμούς σε κάθε είδους έδαφος.

Ακόμα και όταν τα πράγματα «ζορίσουν», η δυνατότητα επιλογής αργού ή γρήγορου διαφορικού, η αντίστοιχη για μετατροπή της κίνησης από 4×2 σε 4×4, η θέση για “εργάτη”, το ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού, αλλά και η ύπαρξη όπισθεν στο αυτόματο κιβώτιο, θα φανούν αρωγοί στην απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη μετακίνηση οδηγού, συνοδηγού και αποσκευών.

Ο κινητήρας του είναι ένας υψηλής απόδοσης υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος 695 κ.εκ., εξαιρετικά ελαφρύς και μαζεμένος σε διαστάσεις, καθόσον στη σχεδίασή του έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία από τη γενιά κινητήρων G5, την ίδια που κινεί τα πλέον εξελιγμένα scooter της εταιρείας.

Παρά την αυξημένη του χωρητικότητα, το συνολικό του βάρος είναι λιγότερο από τον αντίστοιχο των 500 κ.εκ., αποδεικνύοντας την κορυφαία του σχεδίαση και τεχνολογία. Με 4βάλβιδη κεφαλή και 2ΕΕΚ, τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και η απόδοσή του στην έκδοση “Off-Road” (εκτός δρόμου) ξεπερνά τους 45 ίππους!

Η έκδοση LX που εισάγεται στην Ελλάδα, είναι η πλουσιότερη σε εξοπλισμό που περιλαμβάνει, ζάντες αλουμινίου, κοτσαδόρο, ποτηροθήκη ενώ το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μεταλλική βαφή σε σχέση με τα «άβαφα» πλαστικά της απλής έκδοσης. Επιπλέον, μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ, που περιλαμβάνει από παρμπρίζ και εργάτη μέχρι σκληρή οροφή και πόρτες, αναλαμβάνει την αισθητική και χρηστική βελτίωση ενός οχήματος που πάει παντού, αδιαφορώντας για το τι θα συναντήσει στο διάβα του!

Η τιμή του στα 11.990 € (πλέον Τ.Τ.), καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr & www.facebook.com/kymco.gr

QUICK INFO

– Κινητήρας τεχνολογίας G5

– Επιλογή κίνησης 4×4 ή 2×4

– Αργή ή γρήγορη μετάδοση (κοντό/μακρύ)

– Ηλεκτρονικό “κλείδωμα” διαφορικού

– Όπισθεν

– Υδρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας 695 κ.εκ.

– 2EEK, 4βάλβιδος

– Ιπποδύναμη 45+ Hp

– Υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά και πίσω

– Ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς με ρυθμιζόμενα υδραυλικά αμορτισέρ και αντιστρεπτική δοκό.

– Προβολείς αλογόνου/LED

– Ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων

– Παροχή ρεύματος 12v

– Εκκίνηση με μίζα

– Θέση για εργάτη

Δείτε τον τιμοκατάλογο της Kymco εδώ

KYMCO