Husaberg 2014 – Τα τελευταία κομμάτια

Husaberg FE 250 2014

Οι τελευταίες μοτοσικλέτες της Husaberg έχουν έρθει στην Ελλάδα. Είναι μοντέλα 2014, έχουν κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό και σε χρώματα μπλε και κίτρινο. Το γεγονός ότι η παραγωγή των Husaberg σταματά, τους δίνει προφανώς συλλεκτικό χαρακτήρα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο επίσημο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

«HUSABERG 2014 – ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ, ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΑ

Μια σημαντική ιστορία 25 χρόνων κλείνει φέτος για μια από τις πιο ιδιαίτερες εταιρείες στο χώρο του offroad. Η Husaberg επανενώνεται με τη Husqvarna για το 2014 φθάνοντας, μετά από 25 χρόνια εξέλιξης, σε ένα κομβικό σημείο.

Οι μοτοσικλέτες της Husaberg για το 2014, στα κίτρινα μπλε χρώματα παράχθηκαν σε περιορισμένο αριθμό για εκείνους που θέλουν να θυμούνται τον απαράμιλλα ανταγωνιστικό χαρακτήρα των μοντέλων της εταιρείας.

Χωρίς συμβιβασμούς, τα Husaberg του 2014 βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης, ενσωματώνοντας πρωτοποριακά στοιχεία, όπως το υποπλαίσιο κατασκευασμένο από πολυαμίδιο ή το μοναδικό πιρούνι CS4 της WP.

Husaberg FE 350 2014

Ένας μικρός αριθμός από αυτές τις κορυφαίες μοτοσικλέτες έχει φτάσει και στην Ελλάδα, για εκείνους που θέλουν μια offroad μοτοσικλέτα επιδόσεων, η οποία παράλληλα έχει και συλλεκτική αξία. Πρόκειται για τις τελευταίες μοτοσικλέτες που έχουν κατασκευαστεί στα χρώματα της Husaberg και όσοι τις αποκτήσουν θα μπορούν αναμφίβολα να περηφανεύονται ότι έχουν μια σπάνια μοτοσικλέτα.

Δεν δίνεται συχνά η ευκαιρία της απόκτησης μιας συλλεκτικής μοτοσικλέτας και μάλιστα σε λογικό κόστος. Πόσο δε όταν η μοτοσικλέτα αυτή θεωρείται κορυφαία και από πλευρά τεχνολογίας.

Για τις διαθέσιμες μοτοσικλέτες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Husaberg FE 450 2014

ΚΤΜ Ελλάδα

ΚΤΜ International