Αναλώσιμα - Αξεσουάρ moto
Εμφανίσεις: 2383
 

YAMAHA-MT-07-Tracer-kappa-accessories

H Kappa έχει ετοιμάσει μια αρκετά μεγάλη σειρά από αξεσουάρ που θα ενισχύσουν τις τουριστικές δυνατότητες του Yamaha Tracer 700.

Βαλίτσες

Όπως είναι φυσικό το πρώτο πράγμα που προτείνει η Kappa είναι τριβάλιτσο, που στην περίπτωση της Kappa είναι αρκετά πολυχρηστικό. Οι δύο πλαϊνές βαλίτσες μπορούν να αποσπαστούν από τις βάσεις τους μέσα σε ένα λεπτό, ενώ η σχάρα KLR 2130 μπορεί να πάρει όλες τις βαλίτσες Monokey, συμπεριλαμβανομένων αλουμινένιων K Venture. H σχάρα KLXR2130 είναι σχεδιασμένη για τις πιο αεροδυναμικές και κόμπακτ βαλίτσες, Κ33 με σύστημα στερέωσης Monokey Side.

Top case

Για top case η επιλογή είναι ακόμη πιο μεγάλη με τη σχάρα KZ2130 στην οποία ταιριάζουν οι βαλίτσες από τη σειρά Monokey και από τη σειρά Monolock.

Μαλακές αποσκευές

Αν προτιμάτε μαλακές βαλίτσες αντί για σκληρές, η Kappa έχει φτιάξει και πλαϊνά πλαίσια για να ακουμπούν (και να μην γρατζουνάνε τα πλαστικά) με τον κωδικό TST2130.

Αν προτιμάτε τις μαλακές αποσκευές τότε πρέπει να δείτε και το tank bag με το σύστημα Tanklock με τον αντάπτορα BF05K που είναι ειδικά φτιαγμένος για την τάπα του Yamaha Tracer 700.

Ζελατίνες

Τρεις ζελατίνες έχει σχεδιάσει η Kappa για το Yamaha Tracer 700 που ταιριάζουν όλα στις βάσεις της στοκ ζελατίνας.

Η KD2130S είναι φιμέ και είναι 12cm πιο ψηλή από τη στοκ (51x41cm). Πρόκειται για τη μεσαία πρόταση της Kappa.

H πιο τουριστική ζελατίνα είναι η KD2130ST που είναι κατά 17cm υψηλότερη από τη στοκ (56x41cm), που προστατεύει σύμφωνα με το εργοστάσιο πολύ καλύτερα και είναι διαφανής.

Η τρίτη ζελατίνα που προτείνει η Kappa είναι πιο σπορτίβικη με κωδικό KD2130BO, που είναι χαμηλότερη και πιο κατάλληλη για το καλοκαίρι.

YAMAHA-MT-07-Tracer-kappa-accessories-screen

Κάγκελα

Τα κάγκελα της Kappa για το Yamaha Tracer 700 είναι δύο σταδίων. Το πρώτο στάδιο τοποθετείται στην περιοχή του κάρτερ και των κυλίνδρων (KN2130) και το δεύτερο (KNH2130) συνδυάζεται με το πρώτο και καλύπτει και τα πλευρά από το ψυγείο. Και τα δύο είναι φτιαγμένα από σωλήνα χάλυβα πάχους 25mm.

Για το ψυγείο υπάρχει κι ένα ειδικό προστατευτικό ψυγείου για τις πέτρες που μπορεί να σηκώσει ο εμπρός τροχός, με κωδικό KPR2130.

Πίσω φτερό

Για διακοσμητικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους, η Kappa προσφέρει το universal πίσω φτερό της για το οποίο έχει σχεδιάσει ένα ειδικό κιτ στερέωσης από την αριστερά πλευρά του ψαλιδιού, μόνο για το Yamaha Tracer 700 (κωδικός RM2130KIT).

Προβολάκια

Τα προβολάκια που τα αγαπάμε πολύ εμείς εδώ στην Ελλάδα μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στα κάγκελα είτε σε δικές τους βάσεις (LS2130). Πρόκειται για προβολείς αλογόνου (KS310) και θα σας βοηθήσουν να τρυπήσετε και το πιο πηχτό σκοτάδι και θα σας κρατήσουν ασφαλείς στις περιορισμένες συνθήκες ορατότητας.

Και μερικά ακόμη χρήσιμα αξεσουάρ

Προεκτάσεις για τις χούφτες (ΕΗ2130Κ) από πλαστικό ABS που στερεώνονται πάνω τις στοκ χούφτες.

Πλατφόρμα για το πλάγιο στάντ (ES2130K) για τα μαλακά εδάφη που δεν μπορείτε να στηρίξετε εύκολα τη μοτοσικλέτα (ES2130K).

Βάση κινητού/ GPS που στερεώνεται πίσω από τη ζελατίνα σε ποικίλες διαστάσεις (KFB2130)

Τα προϊόντα της Kappa εισάγονται στην Ελλάδα από την Μπαξεβάνης Μoto, Καλλιρρόης 12, Αθήνα (www.baxevanismoto.com).

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας –2017

Copyright© MrBike - 2017

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world