Αναλώσιμα - Αξεσουάρ moto
Εμφανίσεις: 1941
 

Exofyllo manual Suzuki DL650 V-stromUpdate 21/02/2017: Για την online αγορά των manual της σειράς μπορείτε να κάνετε κλικ στο site των εκδόσεων Lindner.

Είναι στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια, κι έχει ήδη βοηθήσει εκατοντάδες ιδιοκτήτες Suzuki V-Strom 650 της πρώτης και της δεύτερης γενιάς (2004 έως 2011) να κάνουν service στη μοτοσικλέτα τους μόνοι τους, καθώς παρέχει όλα εκείνα τα χρήσιμα νούμερα (ροπές σύσφιξης, όρια ανοχών, κωδικούς βλαβών) και οδηγίες βήμα προς βήμα για να κάνεις αυτές τις δουλειές. Πρόκειται για το Home Service Manual – Suzuki V-Strom 650 κι αφού το διαβάσετε δουλειές όπως ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγές λαδιών, ψυκτικών υγρών, υγρών φρένων και πολλά άλλα, όπως η σωστή διαδικασία αφαίρεσης του φέρινγκ, θα σας γίνουν πιο κατανοητές και πιο προσιτές, φτάνει να έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τη μοτοσικλέτα σας.

Μέσα στο βιβλίο θα δείτε τα σωστά εργαλεία με τα οποία γίνονται κάποιες δουλειές, τα ειδικά εργαλεία που γίνονται άλλες δουλειές καθώς και πού μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικά εργαλεία, αν τα ειδικά είναι πολύ ακριβά ή… πολύ μακριά από εκεί που είμαστε εμείς.

Προφανώς ένα τέτοιο βιβλίο θα ήθελα να έχω μαζί μου όταν ταξιδεύω για να αισθάνομαι σιγουριά ότι δεν θα μείνω στην άκρη του δρόμου αβοήθητος για μια ανόητη αιτία (οι σοβαρές βλάβες δεν φτιάχνονται στην άκρη του δρόμου, άλλωστε).

Το Service Manual αυτό όμως θα φανεί χρήσιμο και σε εκείνους που δεν θέλουν να λερώσουν τα χέρια τους, αλλά θέλουν να μάθουν πώς φτιάχνεται η μοτοσικλέτα τους, ποια είναι τα σωστά βήματα και διαδικασίες, έτσι ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν από πριν την εργασία και τον κόπο που χρειάζεται η μοτοσικλέτα τους.

Το Home Service ManualSuzuki DL 650 V-Strom είναι μεταφρασμένο από τα γερμανικά (στο πρωτότυπο Reparaturanleitung – Suzuki DL 650 V-Strom, αν θέλετε να το ψάξετε π.χ. στο Amazon) και θα το βρείτε από τις εκδόσεις Lindner, μαζί με τα άλλα manual για το Yamaha TDM 900, το BMW R 1200GS 2004-2009 και το Scooter Manual. Το κόστος του είναι €30.

Τι δεν περιλαμβάνει το manual αυτό; Λύσιμο κινητήρα. Γράφει πώς να κατεβάσεις τον κινητήρα αλλά όχι πώς να τον επισκευάσεις, καθώς κάτι τέτοιο ξεπερνά τις δυνατότητες του do-it-yourselfer και είναι καλύτερο να αφεθεί στα χέρια ενός εκπαιδευμένου μηχανικού.

Το site των Home Service Manual για να δείτε περισσότερες πληροφορίες είναι το ακόλουθο:

www.servicemanual.com.gr

Copyright© MrBike – 2017

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world