Αναλώσιμα - Αξεσουάρ moto
Εμφανίσεις: 2343
 

Honda-Innova-125i-engine-repair-manual-1-400pxΕχουν ετοιμαστεί και είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf) τα πρώτα δύο μέρη του manual στα Ελληνικά για το Honda ANF 125i Innova. Το Α’ μέρος καλύπτει την επισκευή του κινητήρα (κεφαλή, κύλινδρος, πιστόνι, στρόφαλος, κιβώτιο ταχυτήτων, συμπλέκτης, πηνίο, μίζα κλπ.) βήμα προς βήμα με πλήθος φωτογραφίες τις ροπές σύσφιξης και τα όρια ανοχής.

Το Β’ μέρος καλύπτει τον ψεκασμό και την αντλία βενζίνης.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και δεν χρειάζεται να πούμε από εδώ πόσο ουσιαστική σημασία έχει ένα manual στα ελληνικά. Θα τα βρείτε στο online shop των φιλόξενων εκδόσεων Lindner (που στηρίζουν από την αρχή την προσπάθεια των Home Service Manual) από όπου μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά με paypal και να το κατεβάσετε με απλή διαδικασία:

Add to bag, Go to checkout, Checkout, βάζετε τα στοιχεία σας, πραγματοποιείτε την πληρωμή και μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο ώστε να δουλέψετε άμεσα.

Το κόστος είναι πολύ χαμηλό και η αξία του βεβαίως ανυπολόγιστη.

Η προσπάθεια είναι του υπογράφοντος, 100% ελληνική και εφόσον υπάρχει ζήτηση, τα αρχεία θα συμπληρωθούν και με περισσότερα κεφάλαια που να αφορούν το παπί.

Θα τα βρείτε στα ακόλουθα links:

- Home Service Manual - Honda ANF 125i Innova (2007 - 2015) - Μέρος Α' Επισκευή κινητήρα, ροπές σύσφιξης, όρια ανοχής σε ηλεκτρονική μορφή

- Home Service Manual - Honda ANF 125i Innova (2007-2015) - Μέρος Β' - Ψεκασμός, αντλία βενζίνης, κωδικοί βλαβών σε ηλεκτρονική μορφή

Honda-Innova-125i-service-manual-injection-1-400pxCopyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike - 2017

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world