Αναλώσιμα - Αξεσουάρ moto
Εμφανίσεις: 1180
 

Givi-screen-for-Triumh-T120-Bonneville

H Givi ετοίμασε μια σειρά από αξεσουάρ για το Triumph Bonneville T120 των 1200cc. Στην εικόνα βλέπετε το ωραίο cafe racer μασκάκι, κάγκελα, πίσω σχάρα και προσθήκες για τριβάλιτσο. Δείτε στο gallery επίσης βαλίτσες και άλλες προτάσεις της Givi γι' αυτή τη γοητευτική new-classic μοτοσικλέτα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, το Triumph Bonneville T120 είναι μια από τις πιο γοητευτικές new-classic μοτοσικλέτες που παράγεται και πωλείται καινούργια, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε κινητήρα και τροφοδοσία (ride-by-wire, χάρτες οδήγησης, traction control, ABS - διαβάστε εδώ περισσότερα). Και ενώ αγοράζεις μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα του 21ου αιώνα, απολαμβάνεις την αισθητική και την αύρα αυτής των θρυλικών Bonneville από το 1959 και μετά.

Η ιταλική εταιρία Givi που είναι σπεσιαλίστας στα αξεσουάρ (που είναι πρακτικά και οικονομικά) έχει ετοιμάσει μια σειρά από πράγματα για να ετοιμάσετε το Triumph T120 Bonneville για τα ταξίδια που θα κάνετε στην καλοκαιρινή σεζόν, όπως σχάρες, τσάντες, βαλίτσες και μασκάκι.

Πιο συγκεκριμένα, για να κουβαλάτε τις αποσκευές σας θα αρχίσετε από μια μαύρη σωληνωτή σχάρα SR6410 με φινίρισμα που θυμίζει την πίσω χειρολαβή της στοκ μοτοσικλέτας. Στη σχάρα αυτή μπορείτε να στερεώσετε τις βαλίτσες της Givi με τη βοήθεια από τις σχάρες για πλαϊνές βαλίτσες PL 6410. Στις εικόνς το Triumph T120 Bonneville φοράει τις πλαστικές βαλίτσες Ε22 ή τις αλουμινένιες Dolomiti DLM30 (22 και 30 λίτρων αντίστοιχα).

Αντί για τις βαλίτσες αυτές, μπορείτε να βάλετε ένα ζευγάρι πλαϊνές τσάντες MT501 της σειράς Metro-T που ανοίγουν από πάνω και που είναι οι πιο κατάλληλες για την κλασική γραμμή της μοτοσικλέτας με χωρητικότητα 18 λίτρων. Για να στερεωθούν αυτές οι τσάντες χρειάζονται τα ειδικά πλαίσια TMT6410

Τώρα που έχετε που να βάλετε τα πράγματά σας, πρέπει να ασχοληθείτε με την προστασία από τον αέρα (και ταυτόχρονα να κάνετε τη μοτοσικλέτα πιο γοητευτική). Θα χρειαστείτε ένα Givi Race Café ζελατινάκι (με διάσταση 20X25cm), είτε το 100AL από ανωδιωμένο αλουμίνιο στο φυσικό του χρώμα ή 100ALB από το ίδιο υλικό αλλά με μαύρη ανοδίωση. Για να στερεώσετε το ζελατινάκι θα χρειαστείτε ένα κιτ στερέωσης ζελατίνας AL6410A, πάνω από τον προβολέα του Bonneville.

Τέλος, η Givi προτείνει τα ειδικά για το Triumph T120 Bonneville φτιαγμένα κάγκελα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με διάμετρο σωλήνα 25mm, που τοποθετούνται στο ίδιο ύψος με τους κυλίνδρους και ένα μικρό μαγνητικό tank bag MT504 της σειράς Metro-T με χωρητικότητα 5 λίτρων (για τα απαραίτητα στο ταξίδι) που πάει ασορτί με την τσάντα πλάτης MT502 χωρητικότητας 30 λίτρων, κι αυτή της σειράς Metro-T.

H Givi έχει ατσάλινη σωληνωτή σχάρα και για την οικογένεια Triumph Street Twin 900cc με vintage-look για τις τσάντες της σειράς MT501 Metro-T, καθώς και κάγκελα και μασκάκι.

Givi στην Ελλάδα από το Motomarket: www.motomarket.gr, τηλ. 2310 795615.

Motomarket online κατάστημα: http://www.motomarket-shop.gr/

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2016

Copyright© MrBike – 2016

Givi (επίσημο site)

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world