Αναλώσιμα - Αξεσουάρ moto
Εμφανίσεις: 326
 

Givi-Slider-SLD-01-green2H Givi ξεκίνησε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα όπως το αποκαλεί η ίδια με στόχο να κατασκευάσει μια σειρά από νέα αξεσουάρ. Πέρα από τις βαλίτσες, τις ζελατίνες και τα κράνη, τώρα η Givi ξεκινά να δημιουργεί και αξεσουάρ για τις naked μοτοσυκλέτας και θα ακολουθήσουν κι άλλες κατηγορίες. Το πρώτο προϊόν που μας παρουσιάζει είναι μανιτάρια για το KTM 790 Duke με την ονομασία Givi Slider SLD01 και η Givi τονίζει ότι κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, επειδή πολλά αξεσουάρ, και πολλά από αυτά αρκετά ποιοτικά, είναι φασόν ασιατικά με ευρωπαϊκά logos, όμως όχι το Slider SLD01 που είναι 100% Ιταλικό. Το υλικό του είναι ένα πλαστικό πολυμερές που είναι ενισχυμένο με fibreglass που έχει γίνει ακόμη πιο hi-tech όμως καθώς διαθέτει ένθετα τμήματα από συμπαγές αλουμίνιο που έχουν ανοδιωθεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (το φυσικό του αλουμινίου, κόκκινο, πράσινο και μαύρο) για να ταιριάζουν με τα χρώματα της μοτοσυκλέτας. Το λογότυπο της μάρκας είναι χαραγμένο με laser και για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα οι βίδες δεν είναι ορατές.

Η τοποθέτηση γίνεται στη μοτοσυκλέτα με ένα κιτ στερέωσης για κάθε μοντέλο με εξαίρεση το Honda CBR1000R του 2018 που αξιοποιεί τις υπάρχουσες βάσεις της μοτοσυκλέτας.

Σύμφωνα με τη Givi τα μανιτάρια της είναι στιβαρά ώστε να αντέχουν σε γρατζουνιές και φθορά, ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικά σε διαλύτες, βενζίνες, άμεση ηλιακή ακτινοβολία και υγρασία. Στις φωτογραφίες βλέπετε μανιτάρια για το KTM 790 Duke, υπάρχουν όμως και άλλες μοτοσυκλέτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο site της Givi ή στον εισαγωγέα, το Motomarket

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας - 2019

Copyright© MrBike 2019

 

 

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world