Αναλώσιμα - Αξεσουάρ moto
Εμφανίσεις: 126
 

BC-K900-EVO-plusΗ ιταλική εταιρία BC Battery Controller δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εξοπλισμού από το 1995 ενώ κατασκευάζει φορτιστές ήδη από το 2000 έχοντας συσσωρεύσει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία ώστε τώρα πλέον να είναι σε θέση να κατασκευάσει φορτιστές μπαταρίας για κάθε όχημα και για κάθε τύπο μπαταρίας. Στην EICMA 2018 το ενδιαφέρον μεταξύ άλλων τράβηξαν δύο φορτιστές υψηλού τεχνολογικού επιπέδου με δυνατότητα να συνδεθούν με το Can Bus της BMW (η μόνη συσκευή σύμφωνα με την BC με αυτή τη δυνατότητα).

Ο φορτιστής BC K900 Edge έχει τη δυνατότητα να φορτίσει 6V και 12V μπαταρίες. Οσοι έχουν κλασικές μοτοσυκλέτες με εξάβολτες μπαταρίες σίγουρα θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες του φορτιστή αυτού. Επίσης, όπως ανακοινώνει η εταιρία, μπορεί να συνδεθεί απευθείας στον ρευματοδότη της BMW χωρίς να χρειαστεί να βάλετε καλώδια στην μπαταρία ή να εγκαταστήσετε έξτρα καλώδιο. Επίσης ο φορτιστής είναι κατάλληλος για όλες τις μπαταρίες 12V, ανοικτού και κλειστού τύπου (τις λεγόμενες MF – Maintenance Free, gel, AGM- Absorbent glass mat και VRLA - valve-regulated lead-acid battery).

Η τεχνολογία στις μπαταρίες όμως καλπάζει και όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες προτιμούν τις μπαταρίες ιόντων λιθίου που είναι ελαφρύτερες και πολύ ανθεκτικές. Η BC έχει φτιάξει τον BC K900EVO+, ένα φορτιστή που είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους 12βολτων μπαταριών (όχι όμως 6V) αλλά κυρίως για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου (LFP - lithium ferrophosphate). Είναι κατάλληλη για τις μοτοσυκλέτες της BMW καθώς διαθέτει προγράμματα "Lead-Acid CAN-Bus" και "Lithium CAN-Bus" και συνδέεται απευθείας στο ρευματοδότη της μοτοσυκλέτας.

Οι φορτιστές μπαταρίες BC πάνε μαζί με θήκη μεταφοράς, βάση τοίχου, τον αντάπτορα για τα BMW και καλώδια με απλούς ακροδέκτες ή τσιμπιδάκια. Καλύπτονται από τρία χρόνια εγγύηση. Μπορείτε να τους δείτε στο site τους στο https://www.batterycontroller.co.uk/ ενώ στην Ελλάδα πωλούνται από το κατάστημα Μπέζας και Λέων.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike - 2018

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world