wi-bike-4

Μια πολύ ωραία προωθητική ενέργεια κάνει η Piaggio για το ηλεκτρικό της ποδήλατο Wi Bike, αν και όχι στην Ελλάδα, αλλά στη Σαρδηνία. Στο Dolce Vita Golfo Aranci στα Βόρεια του νησιού θα μπορούμε, εφόσον βρεθούμε εκεί, να δούμε, να οδηγήσουμε κι αν μας αρέσει να αγοράσουμε σε ειδική το ηλεκτρικό ποδήλατο. Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου που ακολουθεί, ειδικά αν έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας προς τα εκεί…:

«TO PIAGGIO WI-BIKE ΣΤΟΕΜΠΟΡΙΚΟΚΕΝΤΡΟ LA DOLCE VITA GOLFO ARANCI

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, HPIAGGIO ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ.

Το Piaggio Wi-Bike γιορτάζει το καλοκαίρι 2017 στο Dolce Vita Golfo Aranci σε μία εκδήλωση που, έως τις 23 Αυγούστου, θα ζωντανέψει τη μαγευτική ακτή της βόρειας Σαρδηνίας, προσφέροντας αποκλειστικές αγορές, χαλάρωση και διασκέδαση κατά μήκος του παραλιακού δρόμου με θέα στο παλιό λιμάνι, σε μία από τις πιο ελκυστικές τοποθεσίες του Golfo Aranci.

Για όσους βρίσκονται σε διακοπές, αυτή είναι η ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εκτιμήσουν μία καινοτόμο φόρμουλα προηγμένης μετακίνησης, απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, η οποία προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες, συνολικά στην ποιότητα ζωής. Πράγματι το Piaggio Wi Bike ενσωματώνει την καθημερινή μετακίνηση, τη σωματική άσκηση και τη διασκέδαση σε ένα εξαιρετικά προηγμένο μέσο μεταφοράς, το οποίο ξεχωρίζει για τη δυνατότητα διασύνδεσης με το Internet και την αλληλεπίδραση μεταξύ αναβάτη και οχήματος.

Στο προσωρινό κατάστημα της Piaggio στον παραλιακό δρόμο του Golfo Aranci, μπορείτε να δείτε, να δοκιμάσετε ακόμα και να κάνετε δικό σας το Piaggio Wi-Bike. Δύο δωρεάν testride είναι προγραμματισμένα :

- Πρωινό testride(από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.) με ελεύθερη διαδρομή

- Βραδινό testride (από τις 5:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα) με πλοηγό και χαρτογραφημένη διαδρομή

Όποιος πραγματοποιήσει μία δοκιμή θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει το Wi-Bike σε ειδική τιμή.

Το Piaggio Wi-Bike διατίθεται σε τέσσερα πακέτα εξοπλισμού (Comfort, Comfort Plus, Active, Active Plus) και διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που παρέχει τρία επίπεδα υποβοήθησης πεταλιού (Standard, City, Hill), χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία DEA (Dynamic Engine Assistance), μετατρέποντας το Wi-Bike σε ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα εκγύμνασης. Χάρη στην τεχνολογία PMP (Piaggio Multimedia Platform), το smartphone συνδέεται με το Wi-Bike μέσω Bluetooth και προβάλλει τα δεδομένα της προπόνησης μέσω εφαρμογής, βοηθώντας σας να πετυχαίνετε τους στόχους σας όσον αφορά τους καρδιακούς παλμούς ή την κατανάλωση θερμίδων. Παράλληλα, το smartphone μετατρέπεται σε υπολογιστή ταξιδιού με πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του μοτέρ και προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, χάρη στον ενσωματωμένο δορυφορικό αντικλεπτικό μηχανισμό και το σύστημα ειδοποιήσεων. Το Wi-Bike είναι επίσης συνώνυμο της κοινότητας: στο τέλος κάθε διαδρομής μπορείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα για την εμπειρία που μόλις ζήσατε με τους φίλους σας στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Στο κατάστημα του Golfo Aranci, μαζί με τα μοντέλα Wi-Bike, εκτίθεται και η πλούσια σειρά των αξεσουάρ. Για παράδειγμα το κράνος “Flow” με τον επαναστατικό σχεδιασμό, που ταιριάζει σε κάθε εποχή και διαθέτει τεχνολογία monoshell και σύστημα ultrafit εφαρμογής, η σειρά γνήσιων δερμάτινων χειροποίητων αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, ιταλικής κατασκευής, οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων “Dynamic” από  τεχνικό ύφασμα υψηλής αντοχής και φινιρίσματα προηγμένης τεχνολογίας, η κορυφαία σέλα άνεσης ή οι χειρολαβές με φλας  που χαρακτηρίζονται από άριστη εργονομία, ασφάλεια και σχεδιασμό».

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

Piaggioεπίσημο site

 

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world