Η Μοτοδυναμική μας ενημέρωσε ότι νέος Marketing Manager στον κλάδο Yamaha αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Σκάρος με αρκετή εμπειρία από το χώρο, ενώ είναι μοτοσυκλετιστής και ο ίδιος. Επειδή ο κλάδος μοτοσυκλέτας αυτή την εποχή είναι αρκετά δύσκολος, του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος!

Μας ενημερώνει σχετικά το επίσημο δελτίο τύπου της Μοτοδυναμικής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο κος. Νικόλαος Σκάρος αναλαμβάνει τη θέση του MarketingManager του Κλάδου ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.  

Ο κος. Σκάρος διαθέτει εμπειρία στον Κλάδο Αυτοκινήτων μέσω της επαγγελματικής επαφής του με την Pirelli και με τον Κλάδο Μοτοσυκλετών ως αναβάτης και ερασιτέχνης αγωνιζόμενος ΥΑΜΑΗΑ.   

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009, σε ρόλους Συμβουλευτικού Marketing στην IRI, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στη Συμπεριφορά Καταναλωτή.  

Το 2015 άρχισε τη συνεργασία του με την Pirelli, και ως Operative & Trade Marketing Manager ΝΑ Ευρώπης απέκτησε σημαντική εμπειρία στη διαχείριση Δικτύων Συνεργατών. Το 2016 προήχθη σε Marketing Manager ΝΑ Ευρώπης της Pirelli, με επικέντρωση σε θέματα Συνολικής Εμπειρίας Καταναλωτή, αλλά και Ψηφιακού Marketing.

Ο κος. Σκάρος σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρησιακή Έρευνα λαμβάνοντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πολυτεχνείο Κρήτης».  

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike 2018

Yamaha

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world