EagleDays

Δύο σημαντικές ειδήσεις μας έχει η Moto Guzzi στην Ελλάδα. Η μία είναι ότι το κατάστημα Λυμπερόπουλος Κ., Βουλιαγμένης 317 θα είναι ανοιχτό το σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2017 ώστε να μπορέσει ο κόσμος με την άνεσή του να ενημερωθεί για την νέα προσφορά που είναι η άλλη μεγάλη είδηση: γιατί όποιος πάρει ένα καινούργιο Moto Guzzi V7 III Special ή Stone ή V9 Bobber ή Roamer θα έχει δώρο πακέτο αξεσυοάρ που φτάνει μέχρι τα €1.213.

Διαβάστε σχετικά και το δελτίο τύπου της Piaggio Group:

«EAGLE DAYS: ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, Η MOTO GUZZI ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ 50ΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ V7 ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ MOTO GUZZI V7 III SPECIAL Ή STONE, V9 ROAMER Ή V9 BOBBER

Η Moto Guzzi γιορτάζει την 50στη επέτειο του εμβληματικού μοντέλου V7, παρουσιάζοντας την ειδική προωθητική ενέργεια Eagle Days: για όλο τον Μάιο, η νέα V7 III, η τρίτη γενιά του πιο διάσημου μοντέλου Moto Guzzi, στις εκδόσεις Special και Stone και οι νέες V9 Roamer και V9 Bobber, οι ελαφριές και συναρπαστικές cruisers, θα προσφέρονται με δώρο ένα αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ, αξίας έως 1.213 €.

Open Doors στο κατάστημα ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ K. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Λ. Βουλιαγμένης 317) το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου, για να δείτε από κοντά τα μοντέλα και να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες της προσφοράς και τα μοναδικά οφέλη Moto Guzzi:

- Δωρεάν διετής επέκταση εργοστασιακής εγγύησης

- Δωρεάν οδική βοήθεια

Η νέα V7 III εκπροσωπεί την τρίτη γενιά της πιο διάσημης και αγαπημένης Moto Guzzi. Από το 1967 που πωλήθηκαν τα πρώτα πρωτότυπα στην Ιταλία, η V7 έγινε πιο δυνατό χαρτί της γκάμας και εκπρόσωπος της υπεροχής των ιταλικών μοτοσυκλετών, ξεχωρίζοντας με τον εξοπλισμό και τον σχεδιασμό της και κατακτώντας ένα άκρως διαφοροποιημένο και ποικιλόμορφο κοινό. Η ανανεωμένη V7 III διατίθεται στις τρεις γνωστές και δημοφιλείς εκδόσεις, Stone, Special και Racer που προκαλούν πιο έντονους συνειρμούς σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές και διαφέρουν περισσότερο μεταξύ τους. Επιπλέον η Moto Guzzi αποτίνει φόρο τιμής στα πενήντα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του μοντέλου V7 με την κυκλοφορία της  περιορισμένης έκδοσης Anniversario, σε μόλις 750 τεμάχια, η οποία διαθέτει ολοκαίνουριες και αποκλειστικές λεπτομέρειες. Το «επτά-πενήντα» του Mandello έχει αποδειχθεί εξαιρετική βάση για customization, χάρη και στη σειρά αυθεντικών αξεσουάρ Moto Guzzi, η οποία επεκτείνεται περαιτέρω, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική και προσαρμοσμένη στα γούστα σας μοτοσυκλέτα.

Οι V9 MY 17, αποτέλεσμα της διαδικασίας συνεχούς βελτιστοποίησης των μοντέλων Moto Guzzi,

εξελίχθηκαν με σκοπό τη μεγαλύτερη άνεση και με προσανατολισμό τα μεγάλα ταξίδια, με νέες διαφορετικές θέσεις οδήγησης, πιο αναπαυτικές σέλες και μια ολόκληρη γκάμα αξεσουάρ τουρισμού. Η V9 Roamer αποτελεί μία παγκόσμια και εύχρηστη custom, πανέμορφη στην εμφάνιση και ευχάριστη στην οδήγηση, με πολλές μοναδικές λεπτομέρειες και εξαιρετικά φινιρίσματα. Η V9 Bobber εκφράζει ένα πιο σκοτεινό και νυκτόβιο πνεύμα. Έχει μεγάλα ελαστικά και total black εμφάνιση. Οι V9 Roamer και V9 Bobber MY 2017 είναι εξοπλισμένες με τον δικύλινδρο Moto Guzzi 850 cc Euro 4, έναν κινητήρα που επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα ροπής ακόμη και σε χαμηλές στροφές και διαθέτει εκπληκτικό χαρακτήρα και απόκριση, που συμβάλλουν σε μια πραγματικά συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς Moto Guzzi.

Copyrightc© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyrightc© MrBike – 2017

Moto Guzziεπίσημο site

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world