ORANGE-DAYS-2017-CORFU-3 

Πέρασαν κι από την Κέρκυρα τα Orange Days 2017 κι αφού ο κόσμος οδήγησε τα KTM και συνάντησε τον αγωνιζόμενο τα χρώματα της KTM, Βασίλη Κορωνάκη, τώρα έβαλαν πλώρη για τη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο τύπου της KTM SEE που ακολουθεί:

«ORANGE DAYS 2017, ΣΤΑΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑ: ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ

Συνεχίζοντας χωρίς σταματημό το ταξίδι τους στην ελληνική επικράτεια, τα ORANGE DAYSπερνούν την Τετάρτη 10 Μάϊου αλωνίζοντας τους δρόμους την πρωτεύουσας των Επτανήσων, της Κέρκυρας.
Με τέσσερα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της ΚΤΜ να στήνονται κάτω από τις πορτοκαλί τέντες έξω από το κατάστημα BIKERS & BIKES, δεκάδες λάτρεις της μοτοσυκλέτας τίμησαν από όλο το νησί την παρουσία τους την εκδήλωση. Οι Κερκυραίοι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS σε μία απολαυστική διαδρομή γύρω από το Σολάρι της Κέρκυρας.
Ανάμεσα στους δεκάδες συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS της Κέρκυρας βρέθηκε και ο αναβάτης της KTM SKOURTAS RACING CENTER στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας,Βασίλης Κορωνάκης. Ο πρωταγωνιστής της κατηγορίας SS300 είχε την ευκαιρία να οδηγήσει τις μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS, ανταλλάσσοντας κατόπιν απόψεις και εμπειρίες με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους.
Ας δούμε ενδεικτικά τι δήλωσαν χαρακτηριστικά δύο από τους συμμετέχοντες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των test rides τoυς:
Νίκος Τ.
Ηλικία: 41 ετών
Επάγγελμα: Πυροσβέστης
Οδήγησε: KTM 1090 ADVENTURE, KTM 1290 SUPER DUKE GT, 1290 SUPER ADVENTURE T
Ως κάτοχος μεγάλης on-off μοτοσυκλέτας, ανυπομονούσα να δοκιμάσω τα νέα μοντέλα της ΚΤΜ. Δοκιμάζοντας τόσο το μικρό 1090 ADVENTURE όσο και το μεγαλύτερο 1290 SUPER ADVENTURE T, μπορώ με σιγουριά να πω ότι το 1090 είναι το πλέον κατάλληλο για εμένα. Ειδικά για τις συνθήκες μετακίνησης εντός Ελλάδας, πιστεύω ότι η φιλοσοφία του μικρότερου ADVENTURE ταιριάζει αρκετά περισσότερο. Έκλεισα τις δοκιμές μου τεστάροντας και την 1290 SUPER DUKE GT, η οποία είναι πραγματικά μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα.”

Vasilis-Koronakis-at-ORANGE-DAYS-2017-CORFU

Τα πάντα είχαν τα Orange Days στην Κέρκυρα - μέχρι και racing celebrities: στο κέντρο ο Βασίλης Κορωνάκης.

Άκης Π.

Ηλικία: 33 ετών
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος
Οδήγησε: KTM 1090 ADVENTURE, KTM 1290 SUPER DUKE GT, 1290 SUPER ADVENTURE T, KTM DUKE 390
Οδηγώ χρόνια μεγάλες μοτοσυκλέτες street και superbike. Στα Orange Days μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά από τα τελευταία μοντέλα της ΚΤΜ. Προσωπικά η μοτοσυκλέτα που μου έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η 1290 SUPER DUKE GT. Έχει αρκετή δύναμη, τρομερά άνετη γεωμετρία και πιστεύω ότι ταιριάζει άψογα στο στιλ οδήγησής μου. Είναι μια μοτοσυκλέτα που μπορεί με μεγάλη άνεση πιστεύω να κάνει ταξίδια, πίστα αλλά και γρήγορες επαρχιακές διαδρομές.”
Μετά το πέρασμα από την Κέρκυρα, τα ORANGE DAYS δίνουν ραντεβού με τους μοτοσυκλετιστές της συμπρωτεύουσας κάνοντας στάση στο υποκατάστημα της Delta Motorcycles στην Κ. Καραμανλή 27, στην Θεσσαλονίκη. Η όγδοη κατά σειρά στάση των φετινών ORANGE DAYS θα γίνει την Τρίτη 16 Μαΐου. Για να κλείσετε το test ride της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας καλέστε στο τηλέφωνο 2311824700.
Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017
[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια».
Φωτό: Δημήτρης Αλιφιεράκης

Copyright© ΔημήτρηςΜπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

KTMεπίσημο site

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world