ΚΤΜ-OFF-ROAD-DAYS--9

Το μεγάλο off road test ride event της KTM ολοκληρώθηκε στην Πεντέλη και σημείωσε μάλιστα αρκετά μεγάλη επιτυχία καθώς πάνω από 200 χωματεροί αναβάτες οδήγησαν τα καινούργια enduro και mx μοντέλα στις στάσεις που έκανε σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα για να καταλήξει τελικά (που αλλού;) στην Πεντέλη. Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

«KTM OFF ROAD DAYS 2018: ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Ένα μεγαλειώδες φινάλε στην «πίστα» της Πεντέλης είχε προγραμματιστεί για τα test ride των «χωμάτινων» νέων μοντέλων της ΚΤΜ.

Οι ημέρες που περιμένουν όλοι οι «χωματεροί» της χώρας μας είναι αναμφίβολα τα KTM OFFROAD DAYS, όπου τους δίνεται η σπάνια ευκαιρία να οδηγήσουν ό,τι πιο νέο σε enduro και motocross μοτοσυκλέτες. Τα test ride διεξάγονται σε επιλεγμένα μέρη και διαδρομές προκειμένου να κατανοήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι τις δυνατότητες των offroad μοντέλων της «πορτοκαλί» εταιρείας.

To φετινό ταξίδι άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου από τα Γρεβενά και ολοκληρώθηκε στις 27 Οκτωβρίου στην Αθήνα και την «πίστα» της Πεντέλης. Προτού καταλήξει στην πρωτεύουσα πέρασε από Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Καβάλα, Τρίκαλα και Κατερίνη. Πάνω από 200 αναβάτες οδήγησαν τα enduro KTM 300 EXCTPI και 350 EX-F και τα motocross ΚΤΜ 250 και 450 SX-F.

Στην Αθήνα, μετά τη δημοσιογραφική παρουσίαση των μοντέλων την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, σχεδόν 60 αναβάτες οδήγησαν τα τέσσερα μοντέλα και απόλαυσαν τη φιλοξενία της KTM SOUTH EAST EUROPE και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της στην Αθήνα.

Η διαδρομή ήταν διαμορφωμένη ειδικά για τις motocross μοτοσυκλέτες. Όσοι οδήγησαν τα KTM 250 και 450 SX-F επιβεβαίωσαν πως και τα δύο μοντέλα είναι τα κορυφαία στο είδος τους. Όσο για τα enduro ΚΤΜ 300 EXC-TPI και 350 EXC-F, απέδειξαν την ευχρηστία και τη φιλικότητά τους ανεξαρτήτως τερέν.

Τα KTM OFFROAD DAYS 2018 ανανεώνουν το ραντεβού για το 2019. Πριν από αυτά όμως, έρχονται σε όλη την Ελλάδα τα KTM ORANGE DAYS, με test ride όλων των νέων μοντέλων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και να υποσχεθούμε πως θα παραμείνουμε κοντά τους με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Μείνετε συντονισμένοι…»

ΚΤΜ-OFF-ROAD-DAYS--1

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike – 2018

KTM

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world