Εκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 – 18 έως 22 Απριλίου 2018 στο Ελληνικό

Μετά την επανεκκίνηση που έγινε το 2017 με την έκθεση μοτοσυκλέτας από τον ΣΕΑΑ ύστερα από πολλά χρόνια χειμερίας νάρκης, τώρα ανακοινώθηκε Εκθεση Μοτοσυκλέτας και για το 2018. Θα γίνει στο Ελληνικό, στο κέντρο Ξιφασκίας και περιμένουμε να δούμε εκεί όλο τον κόσμο της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Θα υπάρχουν και test rides και άλλα παράλληλα events καθώς και διαγωνισμός.

Διαβάστε και τα επίσημα δελτία τύπου από την διογράνωση – αμέσως από κάτω το νεότερο:

“Η ελληνική γιορτή της μοτοσυκλέτας προ των πυλών !

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες εν όψει της έναρξης της επίσημης έκθεσης των αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων στην Αίθουσα Ξιφασκίας στο πρώην Δυτ. Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Αύριο, Τετάρτη 18 Απριλίου η Έκθεση Μοτοσυκλέτας ανοίγει τις πύλες της από τις 14:00 το μεσημέρι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 19:00 από τον Υφυπουργό Μεταφορών κύριο Νίκο Μαυραγάνη.

Η προσέλευση των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει αυτή του 2017 αφού τα πρώτα στοιχεία της αγοράς για το 2018 υπογραμμίζουν το υψηλό αγοραστικό ενδιαφέρον και βάζουν τις βάσεις για μια μεγάλη αύξηση των πωλήσεων μοτοσυκλετών και scooters στην Ελλάδα φέτος.

Όλες οι μεγάλες και μη εταιρείες μοτοσυκλετών θα παρουσιάσουν πλήρως τα νέα τους μοντέλα τα οποία φέτος είναι περισσότερα από το 2017 και άκρως ενδιαφέροντα.

Με αυτά τα δεδομένα έχει προετοιμαστεί, στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, ένας ακόμα μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος, χώρος που φθάνει στα 8.000τ.μ. μαζί με τον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων και δοκιμών.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα υποδεχθεί το κοινό της από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Απριλίου και στοχεύει να είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός στην Ελλάδα.

Συνολικά θα συμμετέχουν περισσότερες από 50 εταιρείες κ φορείς οι οποίοι στον ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο περίπτερα θα παρουσιάσουν στο κοινό τα μοντέλα περισσότερων από 30 εργοστασίων δικύκλων μεταξύ των οποίων SYM, DAYTONA MOTORS, QUADRO, PIAGGIO, MOTO GUZZI, VESPA, APRILIA, DERBI, HONDA, YAMAHA, KYMCO, GEMINI MOTORS, BMW, KAWASAKI, PEUGEOT, BRIXTON, KTM, HUSQVARNA, BAJAJ, SUZUKI, DUCATI, HARLEY-DAVIDSON, BENELLI, KEEWAY, POLARIS, ROYAL ENFIELD, LINHAI, LAMBRETTA, NIU, AEON, GOES, F.B. MONDIAL, GAS-GAS, ORCAL κ.α.

Πέρα των νέων μοντέλων οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν εξοπλισμό ένδυσης, αξεσουάρ μοτό, λιπαντικά, ελαστικά, ανταλλακτικά και υπηρεσίες μοτοσυκλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.

Ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Ένας μεγάλος τυχερός θα βρεθεί ως VIPGuest στο MotoGPτης Καταλονίας στις 15-17 Ιουνίου 2018 ενώ, παράλληλα πολλά δώρα που φτάνουν ακόμα και σε επίπεδο μοτοσυκλετών και scooters θα διανείμουν στο κοινό οι εκθέτες!

Το γεγονός ότι η Έκθεση Μοτοσυκλέτας δεν είναι μια απλή Έκθεση αλλά, κυριολεκτικά μια γιορτή που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το 2018, επισφραγίζουν οι παράλληλες εκδηλώσεις για το κοινό:

Οργανωμένα test rides σε πίστα 1100m.

  • Flat track experience για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση
  • 16 παραστάσεις stunt riding, Freestyle Motocross,Τrial show και BMX show
  • Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα
  • Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

Μεγάλος χορηγός της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας, τα νέα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία activeγια καθαρότερους κινητήρες.

Χορηγός της έκθεσης είναι το Μonster Εnergy

Χορηγοί επικοινωνίας : COSMOTETV, REDFM, ΜΟΤΟ, ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ, MOTOSPORT, MOTOGPWORLD, SPORTDAY, www.bikeit.gr, www.2wo.gr

Σας περιμένουμε όλους από Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Απριλίου καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 5€ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν).

Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.ekthesimotosikletas.gr, στο Facebook @Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 και στο n Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. “

Και το παλιότερο δετίο τύπου:

«Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

18-22 Απριλίου – Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

Η επίσημη έκθεση αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό της στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από την Τετάρτη 18 Απριλίου ως και την Κυριακή 22 Απριλίου και στοχεύει να είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο γεγονός μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.

Όλες οι εταιρείες-μέλη του κλάδου δικύκλων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ) θα παρουσιάσουν τα μοντέλα τους. Επίσης, υπολογίζεται πως θα συμμετέχουν περισσότερες από 80 εταιρείες του χώρου της μοτοσυκλέτας σε περίπου 8.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και για αυτό επιλέχθηκε το εκθεσιακό κέντρο της Ξιφασκίας, το οποίο διαθέτει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και οργανωμένο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, εξοπλισμό, ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.

Όλες τις μέρες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες:

– Οργανωμένα testrides

– Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση

– 16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial καιBMX

– Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα

– Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

Επίσης, ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Για την ακρίβεια, ένας τυχερός θα βρεθεί ως VIPGuest στο MotoGP της Βαρκελώνης στις 17 Ιουνίου.

Σας περιμένουμε λοιπόν από Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Απριλίου καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Περισσότερα νέα για την έκθεση και το πρόγραμμα θα ανακοινώνονται από τη διοργανώτρια εταιρεία Albatross, στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης που θα βρίσκεται στον «αέρα» το Μάρτιο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2294115125 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00) και με email στο n Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .»