Bajaj-Dominar-400

Bajaj Dominar 400: είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της Bajaj και αξίζει να το δείτε από κοντά στο test ride event στη Θεσσαλονίκη 15 με 18 Νοεμβρίου 2017.

Εχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην Bajaj, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια μοτοσυκλετών στον κόσμο με έδρα στην Ινδία που εκμεταλλευόμενη τη σχέση της με την ΚΤΜ αποκτά know how και τεχνολογία και παρουσιάζει μερικά πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα τα οποία λανσάρει και στην ευρωπαϊκή αγορά. Ναυρχίδα αυτή τη στιγμή της γκάμας της είναι το Bajaj Dominar 400 που πλαισιώνεται από τα Pulsar NS 200 (το naked) και το Pulsar RS 200 (με φέρινγκ). Όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πρόκειται για ολοκληρωμένες και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, κυρίως σε πολύ καλές τιμές, ενώ ποιοτικά στέκονται πάρα πολύ καλά και συχνά ψηλότερα από πολλές άλλες ασιατικές προτάσεις. Σίγουρα αξίζει να πάτε για ένα test ride από 15 έως 18 Νοεμβρίου 2017 στο κατάστημα της DELTA MOTORCYCLES, Κ. Καραμανλή 27 στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε σχετικά και το δελτίο τύπου που ακολουθεί:

«BAJAJ TEST DAYS ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 15.11.2017 ΕΩΣ 18.11.2017

Η KTM SOUTH EAST EUROPE Α.Ε. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ DELTA MOTORCYCLES ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ BAJAJ TEST DAYS ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Για τέσσερεις μέρες, από την Τετάρτη 15 μέχρι και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια μοναδική οδηγική εμπειρία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τα κορυφαία μοντέλα της BAJAJ, DOMINAR 400, PULSAR NS 200 και PULSAR RS 200!!!

Είναι όμορφο να έχεις οπαδούς σε όλη την χώρα που ζητούν να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες σου και οι άνθρωποι της KTM SOUTH EAST EUROPE που το γνωρίζει καλά διοργανώνει τον πρώτο κύκλο οργανωμένων Test Rides ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη!!!   

Bajaj-RS200

Bajaj RS 200

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της BAJAJ DOMINAR 400, διαθέτει πολυπρόσωπο χαρακτήρα, με άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35 hp !!! Διαθέτει digital πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Μαζί με την DOMINAR 400 θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε την μικρότερη της κατηγορίας naked PULSAR NS 200 αλλά και την street PULSAR RS 200. Τα μοντέλα PULSAR NS 200 & RS 200 αποτελούν μια αξιόλογη πρόταση όχι μόνο γιατί είναι εξοπλισμένα με έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOCH 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί με 200cc και απόδοση 24hp, αλλά και διότι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις, τόσο σε καθημερινή αστική χρήση όσο και εκτός πόλης.

Ελάτε σήμερα στο κατάστημα της DELTA MOTORCYCLES, Κ. Καραμανλή 27 ή καλέστε στο 2311 824700, δηλώστε συμμετοχή και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας στα BAJAJ TEST DAYS της Θεσσαλονίκης.

Και μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τον μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό σας - κράνος, μπότες ή μποτάκια, γάντια κλπ. - δίπλωμα οδήγησης και καλή διάθεση.

Bajaj-NS200

Bajaj NS 200

BAJAJ AUTO

Η Bajaj είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς κολοσσούς στον κόσμο με δραστηριότητες που εκτός των δίκυκλων περιλαμβάνουν οικιακές συσκευές, συστήματα φωτισμού, βιομηχανίες σιδήρου και χάλυβα, εταιρίες χρηματοδότησης, ασφαλιστικές εταιρίες κλπ. Με παρουσία σε περισσότερες από  70 χώρες, η Bajaj Auto είναι σήμερα η 3η σε μέγεθος εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών στον κόσμο και διάσημη στην Λατινική Αμερική, στην Αφρική, την Μέση Ανατολή και στην Νοτιοανατολική Ασία, αγορές ιδιαίτερα απαιτητικές. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1926 από τον Jamnalal Bajaj ο οποίος μάλιστα ήταν ένας από τους έμπιστους ανθρώπους του Mahatma Gandhi!

Δεμένη με την μεγάλη ιστορία της Ινδίας, η εταιρία Bajaj παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με μια σειρά αξιόλογων, εκσυγχρονισμένων μοντέλων που καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro4, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνουν πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά».

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

Bajaj-Dominar-400-burn-out

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world