amlex-christmas-2015Η ΑΜΛΕΧ μας καλεί να συμμετέχουμε σε εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στην πόλης της Χαλκίδας. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος Γεωργιάδη και περιλαμβάνει εκδρομή με τις μοτοσικλέτες που καταλήγει στο σημείο εκκίνησης ώστε οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση Live, Love, Ride.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της ΑΜΛΕΧ:

«ΑΜΛΕΧ & LIVE  LOVE  RIDE

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΤΟ-ΒΟΛΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ 2015

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας σας προσκαλεί σε μια Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη μοτο-εκδήλωση για την ενίσχυση του «Ιδρύματος Γεωργιάδη», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στην πόλη της Χαλκίδας. Με σημείο συνάντησης τον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Νομαρχία Εύβοιας) ξεκινάμε για μία μοτοβόλτα διαφορετική από τις άλλες. Φοράμε το κράνος μας και τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας και μεταφέρουμε στη πόλη το γιορτινό κλίμα των ημερών και το μήνυμα «LIVE NOW, LOVE  THE JOURNEY, RIDE SAFELY».

Με το πέρας της μοτοβόλτας, συγκεντρωνόμαστε στο αρχικό σημείο εκκίνησης στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, όπου παρακολουθούμε την θεατρική παράσταση «LIVE, LOVE, RIDE», μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανένας μοτοσυκλετιστής!!!!

Με κεντρικό σύνθημα #Το κράνος σου πάει#, η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό και ιδιαίτερα στους εφήβους, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ και  ιδιαίτερα στους μοτοσικλετιστές - νέους αναβάτες,  υπενθυμίζοντας οτι η  εκπαίδευση  και η απόκτηση οδηγικής συνείδησης και συμπεριφοράς είναι προτιμότερη  απ  την άγνοια  κινδύνου, το κράνος απαραίτητο και ο σκοπός κοινός…

Θέλουμε στη προσπάθειά μας αυτή να είναι αρωγοί όλοι οι φορείς της πόλης μας, αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στον κοινό σκοπό, προσφέροντας ο καθένας μας, όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί στον κουμπαρά της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, για την ενίσχυση του «Ιδρύματος Γεωργιάδη».

Ο κουμπαράς μετά το πέρας της  θεατρικής παράστασης θα δοθεί στον εκπρόσωπο του.

Ώρα συνάντησης στον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ορίζεται η 17.00, όπου οι διοργανωτές θα υποδέχονται τους συμμετέχοντες. Στην υποδοχή θα βρίσκεται και ο κουμπαράς όπου ο καθένας από εμάς θα συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης και θα παραλαμβάνει την αναμνηστική κονκάρδα και το διαπιστευτήριο συμμετοχής. Ώρα εκκίνησης της μοτοβόλτας ορίζεται η 18.00, όπου οι συμμετέχοντες ακολουθώντας  τους  προπομπούς της οργάνωσης στην  επιλεγμένη διαδρομή, σε αργούς ρυθμούς, δίχως προσπεράσεις αλλά  διατηρώντας την σειρά  και τις αποστάσεις, καταλήγουμε πάλι στο σημείο εκκίνησης. 

Ώρα έναρξης της θεατρικής παράστασης ορίζεται η 19.30 

Απαραίτητη προϋπόθεση: Μοτοσυκλέτα, σκούτερ, κλπ, προστατευτικό  κράνος Χριστουγεννιάτικη διάθεση και  αντίστοιχη περιβολή  επιθυμητή. Οσο πιο «φωτεινά», τόσο πιο καλά. Σας περιμένουμε.

 Γιατί " Όλοι μαζί μπορούμε πολλά."

ΑΜΛΕΧ  &  LIVE  LOVE  RIDE

«Live now – Love the trip – Ride with safety»
https://www.facebook.com/events/216456735352982/

https://www.facebook.com/LIVE-LOVE-RIDE-1641636216102786/?fref=ts

για  την  ενίσχυση του «Ιδρύματος Γεωργιάδη»

Επικοινωνία:  ΑΜΛΕΧ: 6980582287»

 

Λίγα λόγια για τη Θεατρική Παράσταση «LIVE LOVE RIDE»,

Ο Άγγελος και η Ζωή, δύο νέοι που τους ενώνει η αγάπη τους για τη μοτοσικλέτα, συμπορεύονται στη ζωή και τους δρόμους του κόσμου. Αναπνέουν μαζί, γνωρίζουν νέους τόπους, ανακαλύπτουν την ελευθερία και μαθαίνουν να κινούνται με ασφάλεια, γιατί ξέρουν ότι μόνο έτσι μπορούν να συνεχίσουν να ζουν.

live-love-ride

Με κεντρικό σύνθημα «Το κράνος σου πάει» #to_kranos_soy_paei» η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.

Στόχος της παράστασης είναι να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει τους θεατές για το «εθνικό ζήτημα», το πρόβλημα των τροχαίων στη χώρα μας, να ενισχύσει την πρόληψη και να μεταδώσει την πραγματικά τραγική διάσταση που κρύβεται πίσω από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, πέρα από τα στατιστικά στοιχεία και τους απρόσωπους αριθμούς.

Το έργο, το οποίο πραγματεύεται το θέμα της οδικής ασφάλειας μέσω της αγάπης και της επαφής των νέων με τη μοτοσικλέτα, βασίζεται σε αφηγήσεις και μαρτυρίες μοτοσικλετιστών και των οικογενειών τους.

Την προσπάθειά μας για την ευαισθητοποίηση των εφήβων και νέων στα θέματα της οδικής ασφάλειας υποστηρίζουν: το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας - Πάνος Μυλωνάς (ΙΟΑΣ), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» και Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Στρατής Πανούριος είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας. Σπούδασε Σκηνοθεσία  θεάτρου στο Εργαστήρι Υποκριτικής και Σκηνοθεσίας της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου το 2004, υπό τη διεύθυνση του Στάθη Λιβαθινού. Επίσης, είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου  το 1993 και του Εργαστηρίου Νέων Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων της Εταιρίας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων το 1992, υπό τη διεύθυνση του Στρατή Καρρά. Έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, στα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα Πάτρας, Αγρινίου, Κέρκυρας, στο Δημοτικό Θέατρο του Fasano στην Ιταλία, καθώς και σε διάφορες θεατρικές σκηνές της Αθήνας.

Η παράσταση αφιερώνεται σε όλους τους νέους που δεν πρόλαβαν να γευτούν τη χαρά της ζωής, αλλά άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

«Live now – Love the trip – Ride with safety»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Στρατής Πανούριος

Επιμέλεια Κίνησης: Θέμης Βλάχος

Σχεδιασμός Φώτων: Στάθης Σάλτας

Μουσική Επιμέλεια: Στρατής Πανούριος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αγγέλικα Σταυροπούλου, Τηλέμαχος Γ. Τσώλης

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Γεωργιάδης

Παραγωγή: «Κοχύλι» Καλλιτεχνικός Οργανισμός

Η παράσταση έχει αναρτηθεί στην Διαδικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας, http://e-yliko.minedu.gov.gr

Info

Υπεύθυνοι σχολείων:   Άννα Τουρλή (6977 474002) Στρατής Πανούριος (6945 559840) στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Λύκεια). 

Θέατρο Προσκήνιο | Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη, Πολυτεχνείο | τηλ. 210 8211855

Κάθε Σάββατο στις 18.00

Τιμή εισιτηρίου: 8 και 5 ευρώ| Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Ώρα έναρξης: 18.00

Copyright© MrBike - 2015

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world