Ακυρώθηκε το Σαλόνι Μοτοσικλέτας 2014

ekthesi-motosikletas-2014Το Σαλόνι Μοτοσικλέτας 2014 είχε εξαγγελθεί πριν μερικές εβδομάδες (δείτε εδώ σχετικά) και επρόκειτο να γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 25 με 30 Μαρτίου. Μάθαμε όμως τελικά η έκθεση αυτή ακυρώθηκε.

Επισημαίνουμε ότι το Σαλόνι Μοτοσικλέτας που προκηρύχθηκε από τον ΠΑΣΕΕΕΔ σε συνεργασία με τη Lamarco θα ήταν η πρώτη από μια σειρά τριών εκθέσεων που οργανώνονταν από την αρχή του χρόνου, τελικά όμως μόνο η μία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της πραγματοποίησης. Πρόκειται για το Scooter Μoto festival που θα γίνει στο Γκάζι (Τεχνόπολη) στις 4 με 7 Απριλίου.

Η εξέλιξη αυτή είναι μάλλον απογοητευτική, καθώς η αναζωογόνηση της αγοράς μοτοσικλέτας χρειάζεται ένα μεγάλο και κεντρικό ετήσιο event στην αρχή της σεζόν, πράγμα το οποίο στερείται ο Ελληνας μοτοσικλετιστής για άλλη μια χρονιά (η τελευταία «μεγάλη» έκθεση μοτοσικλέτας έγινε το 2009).

Από την άλλη πλευρά το Scooterfestival στο Γκάζι και μάλιστα διευρυμένο ώστε να περιλαμβάνει και μοτοσικλέτες, προσφέρει μια καλή εναλλακτική τόσο για τις εταιρίες που μπορούν να προβληθούν κάπου (και ο χώρος της Τεχνόπολης, αν και δεν είναι απόλυτα «εκθεσιακός», είναι αρκετά καλός) όσο και για τους επισκέπτες που μπορούν να κάνουν την βόλτα τους στο Γκάζι και να επισκεφτούν την έκθεση δωρεάν.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2014

Copyright© MrBike – 2014