Κράνη
Εμφανίσεις: 1352
 

KAPPA KV30 TrackΗ Kappa εξέλιξε το KV 30 Enduro, ένα κράνος για on-off road τουρισμό, για τους αναβάτες δηλαδή που ταξιδεύουν στην άσφαλτο με μεσαίες και μεγάλες ταχύτητες και συχνά στη διαδρομή τους εγκαταλείπουν τους κεντρικούς δρόμους και παίρνουν τους χωματόδρομους. Διαθέτει αφαιρούμενο γείσο, ενώ αφαιρούμενη είναι και η ζελατίνα, αν ο αναβάτης θέλει να φορέσει μάσκα enduro. Πάντως στο εσωτερικό του το κράνος Kappa KV 30 Enduro διαθέτει και εσωτερικό ζελατινάκι, όπως τα σύγχρονα τουριστικά και all round κράνη πλέον.

Σύμφωνα με την περιγραφή του εργοστασίου το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από τεχνοπολυμερή πλαστικά (μια αρκετά γενική έννοια που περιγράφει όλα τα πλαστικά) και διαθέτει εσωτερική επένδυση που είναι αφαιρούμενη και πλενόμενη. Το κράνος έχει σύστημα εξαερισμού που περιλαμβάνει εισαγωγές αέρα στο πάνω μέρος και στο υποσιάγωνο και εξαγωγές αέρα στο πίσω μέρος. Η πόρπη με την οποία ασφαλίζει το λουράκι είναι μικρομετρική και το βάρος του κράνους είναι στα 1.550gr. Προσφέρεται σε μονόχρωμο (λευκό ή μαύρο ματ) ή με γραφικά που η Kappa ονομάζει: “Adventure” (neon κίτρινο ή μαύρο μάτ και γκρι σε λευκό). “Track” (πορτοκαλί και λευκό) και Tour (καμουφλάζ και κόκκινο σε μαύρο ματ). Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι από XS έως ΧΧL.

Τα κράνη της Kappa είναι αρκετά οικονομικά και KAPPA KV30 Tourγια το Kappa KV 30 Enduro πρέπει να υπολογίζετε περί τα €150 για τα μονόχρωμα και λίγο ακριβότερα τα κράνη με τα γραφικά και θα είναι διαθέσιμα από το Φεβρουάριο του 2017 και μετά. Τα Kappa εισάγονται στην Ελλάδα από τον Μπαξεβάνη.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2016

Copyright© MrBike - 2016

Kappa (επίσημο site)

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world