Κράνη
Εμφανίσεις: 887
 

GIVI-50 5-DECO trequarti LQΗ Givi σχεδίασε δύο κράνη ειδικά για τις γυναίκες αναβάτριες, που θέλουν να αποφύγουν τα μονόχρωμα κράνη, τις αγωνιστικές ρέπλικες ή  τα γραφικά που ταιριάζουν περισσότερο στο αντρικό ντύσιμο.

Τα κράνη που σχεδίασε είναι τα Givi 50.5 Tridion Decò Lady και 50.4 Ninphea White

50.5 TRIDION DECÒ LADY

Πρόκειται για full face κράνος με ροζ φλοράλ σχέδιο σε μαύρο φόντο. Εχει ζελατίνα Pinlock ready, επιρίνιο, φιμέ ζελατινάκι, υποαλλεργική επένδυση που αφαιρείται και πλένεται και όμως μας υπόσχεται η Givi ένα καλό σύστημα εξαερισμού. Είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό με βάρος 1490gr, κουμπώνει με μικρομετρική πόρπη και διατίθεται σε μεγέθη από XS έως XXL (άρα όχι μόνο γυναικεία μεγέθη!). Το ίδιο κράνος βγαίνει και σε «αντρικό» στη σειρά Magnus.

50.4 NINPHEA WHITE

To full-face κράνος 50.4 SNIPER είναι σειρά με τρεις υπάρχουσες αποχρώσεις, την Spectrum, Pista και Sport. Τώρα ειδικά για τις κοπέλες προστέθηκε η Ninphea White με λουλουδάτο σχέδιο σε λευκό φόντο. Πέρα από την αισθητική Givi-50-4-NinpheaWhite trequarti LQτου, το κράνος έχει και ενδιαφέροντα τεχνολογικά στοιχεία, όπως τον μηχανισμό αλλαγής της ζελατίνας χωρίς εργαλεία, ενώ η ίδια η ζελατίνα μπορεί να εξοπλιστεί με το αντιθαμβωτικό σύστημα Pinlock. Υπάρχει επίσης επιρίνιο, και αντιανεμικό προστατευτικό, φιμέ ζελατινάκι και αφαιρούμενη επένδυση. Στο Givi Ninphea White ταιριάζει και το προαιρετικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας Bluetooth I303S. Το συγκεκριμένο κράνος έχει δοκιμαστεί από το ίδρυμα SHARP κι έχει βαθμολογηθεί με 4 αστέρια στα πέντε. Είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό, με βάρος 1450gr, έχει ανοίγματα εξαερισμού εμπρός, στο υποσιάγωνο και πίσω, μικρομετρική πόρπη και διατίθεται σε μεγέθη από XS έως XXL

Τα κράνη της Givi διατίθενται από το Motomarket.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike – 2018

Motomarket

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world