Κράνη
Εμφανίσεις: 776
 

Caberg-Jackal-Supra-Matt-Yellow-Fluo-Anthracite-Black-3-4Η Caberg παρουσίασε το νέο της κράνος με την ονομασία Caberg Jackal. Πρόκειται για να ένα σπορτίβικο κράνος με αιχμηρές γραμμές που διαθέτει όμως τεχνικές λύσεις παρόμοιες με ενός τουριστικού κράνους, ενώ το εργοστάσιο μας διαβεβαιώνει ότι έχει την τιμή ενός entry level κράνους με ιταλική ποιότητα.

Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από πολυκαρμπονάτο και φτιάχνεται σε δύο μεγέθη (ένα μέγεθος για τα κράνη XS έως Μ κι ένα για τα κράνη L έως XXL

H επένδυση είναι πλήρως αφαιρούμενη, μπορεί να πλυθεί και είναι φτιαγμένη από υποαλλεργικά και διαπνέοντα υφάσματα. Για την κυκλοφορία του αέρα στο κράνος υπάρχουν τρεις αεραγωγοί και μια εξαγωγή στο πίσω μέρος. Η εισαγωγή αέρα στο υποσιάγωνο είναι για να μην θολώνει η ζελατίνα. Οι δύο εισαγωγές στο πάνω μέρος φέρνουν φρέσκο αέρα στο εσωτερικό του κράνους και η εξαγωγή πίσω οδηγεί τον ζεστό αέρα έξω από το κράνος. Ολοι οι αεραγωγοί είναι ρυθμιζόμενοι ακόμη κι όταν ο αναβάτης φοράει γάντια.

Η ζελατίνα είναι φαρδιά και αντιχαρακτική και αφαιρείται χωρίς εργαλεία, ενώ έχει δυνατότητα προσαρμογής του αντιθαμβωτικού συστήματος Pinlock. Στο εσωτερικό υπάρχει δεύτερο φιμέ ζελατινάκι DVT (Double Visor Tech) για γρήγορη αντιμετώπιση της αντηλιάς.

Στο κούμπωμα υπάρχει μικρομετρική πόρπη.

Το Caberg Jackal προσφέρεται σε μονόχρωμο, λευκό ή μαύρο ματ και σε εκδόσεις με γραφικά που η Caberg ονομάζει Sniper και Supra.

Διατίθεται σε μεγέθη από XS έως XXL και το βάρος κυμαίνεται στα 1500gr.

Δείτε περισσότερα για το Caberg Jackal στο site της Caberg. Τα Caberg εισάγονται στην Ελλάδα από το Motomarket.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike – 2018

CABERG

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world