Caberg Droid Blaze – Flip up κράνος από τη συλλογή του 2019

Το νέο κράνος Caberg Droid Blaze είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης εμπειρίας της ιταλικής εταιρίας στα flip-up κράνη, τα κράνη δηλαδή με το αναδιπλούμενο υποσιάγωνο που είναι τόσο βολικά για συνθήκες πόλης και για τουρισμό χάρη στην τεράστια ευελιξία τους. Η καινοτομία αυτού του κράνους είναι ότι έχει πάρει έγκριση τύπου ώστε να μπορεί να οδηγεί ο αναβάτης τόσο με κλειστό όσο και με ανοικτό το υποσιάγωνο (εμείς εδώ στη χώρα μας δεν τα κοιτάμε αυτά, αλλά υπάρχουν άλλες χώρες που τα ελέγχουν). Το Caberg Droid Blaze έχει έναν μοχλό που μπλοκάρει το υποσιάγωνο στην ανοικτή του θέση κι έτσι το εμποδίζει να κλείσει απότομα και χωρίς ο αναβάτης να το θέλει (τρομάζοντάς τον και δημιουργώντας συνθήκες ατυχήματος).

Το υποσιάγωνο έχει στο εξωτερικό του δύο κυκλικούς αεραγωγούς που εξασφαλίζουν ροή αέρα στο εσωτερικό του κράνους ώστε να μην θολώνει η ζελατίνα στο κρύο. Υπάρχει επίσης μεγάλος αεραγωγός στο κέντρο του κράνους και στο εσωτερικό του το κράνος έχει κανάλια για να κυκλοφορεί ο αέρα.

Η ζελατίνα είναι εξοπλισμένη με Pinlock Max Vision και διαθέτει και φιμέ ζελατινάκι.

Η εσωτερική επένδυση είναι από επιλεγμένα υποαλλεργικά και διαπνέοντα υλικά για να εξασφαλίζει άνεση και φρεσκάδα. Αφαιρείται τελείως για να μπορεί να πλυθεί και έχει μελετημένο σχήμα για τους αναβάτες που φορούν γυαλιά.

Το Caberg Droid Blaze είναι έτοιμο για να υποδεχθεί το σύστημα επικοινωνίας Caberg Just Speaks που συνδέεται με το smartphone η GPS ή MP3 player μέσω προφίλ Bluetooth A2DP που επιτρέπει υψηλής ποιότητας ήχο stereo. Προσφέρεται σε αποχρώσεις του μαύρου και μαύρου ματ αλλά και με φλούο λεπτομέρειες.

Caberg στην Ελλάδα