Κράνη
Εμφανίσεις: 387
 

Arai-RX-7V TT-iom-2019Είναι παράδοση πλέον από το 2007 και κάθε χρόνο η Arai να παρουσιάζει ένα νέο σχέδιο στο κορυφαίο κράνος της Arai RX-7V με κεντρικό θέμα τους θρυλικούς αγώνες του Isle of Man. Την παρουσίαση του κράνους έκανε ο Michael Dunlop και ο αντιπρόσωπος της Arai Eelco van Beek στην επίσημη παρουσίαση των αγώνων.

Πρόκειται και πάλι για συλλεκτική έκδοση σε περιορισμένα κομμάτια (εξ ου και Limited Edition) την οποία έχει δημιουργήσει ο διάσημος πλέον σχεδιαστής γραφικών σε κράνη, Aldo Drudi. Το κράνος είναι fluo κίτρινο και μαύρο με το περίφημο τρισκελές έμβλημα σε κάθε πλευρό που είναι σε απόχρωση gunmetal. Άλλο ένα λογότυπο του ΤΤ είναι στο υποσιάγωνο, ενώ το πίσω μέρος του κράνους έχει σχέδιο καρό σημαίας τερματισμού με την επιγραφή ISLE OF MAN TT LIMITED EDITION

Όπως μας πληροφορεί η Arai, η μάρκα έχει μια διαρκή αφοσίωση στην προστασία και γι’ αυτό είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους αναβάτες του ΤΤ. Οι περισσότεροι αναβάτες, σύμφωνα με την ανακοίνωση θα φορέσουν Arai το 2019, όπως οι Michael Dunlop, Ian Hutchinson, Conor Cummins, Davey Todd, Derek McGee, David Johnson και Lee Johnston στις μοτοσυκλέτες αλλά και Ben and Tom Birchall, John Holden and Lee Cain, and Tim Reeves και Mark Wilkes στα sidecar (υπάρχει ακόμη αυτή η κατηγορία στο ΤΤ).

Η Arai δεν υποστηρίζει μόνο τους αναβάτες αλλά και τους fan. Στα paddock στο Isle of Man θα υπάρχει το Arai Village με όλη τη γκάμα των κρανών και με σέρβις σε κράνη Arai και τα πολύ δημοφιλή αυτοκόλλητα για τη ζελατίνα.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας - 2019

Copyright© MrBike – 2019

 

Arai-RX-7V TT-iom-2019-a

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world