Κράνη
Εμφανίσεις: 633
 

Arai-iomtt-2018-1H Arai έδειξε το νέο σχέδιο για τον θρυλικό αγώνα ΤΤ του Isle of Man. Η Arai μάλιστα ανανέωσε τη συνεργασία της με το ΙΟΜ ΤΤ και θα παραμείνει η επίσημα προτιμώμενη μάρκα στον αγώνα και για τα επόμενα χρόνια. Κομμάτι αυτής της συμφωνίας είναι και η παρουσίαση ενός κράνους ειδικής και περιορισμένης έκδοσης. Το πρώτο τέτοιο κράνος παρουσιάστηκε το 2007, όταν γιορτάστηκαν τα 100 χρόνια ΤΤ και έκτοτε τα κράνη με τα γραφικά IOM TT γίνονται ανάρπαστα παρά την τσουχτερή τιμή τους (και στην Ελλάδα!!!). Για το 2018 το κράνος είναι ακόμη πιο σπέσιαλ επειδή γιορτάζει τα 10 χρόνια από την έναρξη της σειράς.

Το κράνος ανήκει στην κορυφαία αγωνιστική σειρά Arai RX-7V και έχει σχεδιαστεί από τον Aldo Drudi (όπως πάντα). Είναι μαύρο με κόκκινες και χρυσές λεπτομέρειες. Στο υποσιάγωνο έχει σχέδιο από δάφνες που γράφει «10th limited edition». Στα γραφικά του κράνους συμπεριλαμβάνονται τα λογότυπο ΤΤ και το τρισκελές που είναι το σύμβολο του νησιού. Το τρισκελές μάλιστα είναι πιο σχηματικά αποτυπωμένα από άλλες φορές.

Arai-iomtt-2018-2Το κράνος Arai RX-7V IoM TT 2018 edition θα είναι διαθέσιμο στα paddock στη νήσο του Man με την έναρξη των αγώνων και κατόπιν στα καταστήματα Arai.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike – 2018

Arai

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world