Κράνη
Arai Chaser-X – Παρουσίαση – Το νέο all round κράνος της Arai Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1496
 

Arai-chaser-x-diamond-blackΗ Arai ξανασχεδίασε το μεσαίας κατηγορίας all round τουριστικό κράνος της.

Το Arai Chaser-Xείναι το τρίτο κράνος του Ιαπωνικού εργοστασίου που εφαρμόζει την τεχνολογία VAS (variable Axis System), αυτήν δηλαδή που προσφέρει μεγαλύτερη και ομαλότερη επιφάνεια στο κέλυφος του κράνους πάνω από τη γραμμή μέτρησης του ιδρύματος SNELL βελτιώνοντας τη συμπεριφορά του στον εποστρακισμό (κι έτσι το κράνος δεν «μαγκώνει» σε ανωμαλίες του δρόμου και μειώνεται ο κίνδυνος υπερβολικής φόρτισης του σβέρκου).

Το Arai Chaser-X αξιοποιεί το εντελώς νέο σύστημα εξαερισμούς που έχει τοποθετηθεί στο κορυφαίο αγωνιστικό κράνος, Arai RX-7V με τον μονό αεραγωγό στο επάνω μέρος.

Η εσωτερική επένδυση είναι αφαιρούμενη και είναι φτιαγμένη από αντιμικροβιακό υλικό.

Άλλο ένα νέο χαρακτηριστικό του Arai Chaser-X είναι η εφαρμογή του FCS (Facial Contour System, με ειδική πυκνότητας υλικό στα μάγουλα για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο) κι ενός σταθερού μη αναδιπλούμενου πτερυγίου στο υποσιάγωνο. Ο αεραγωγός του υποσιάγωνου είναι κι αυτός καινούργιος.

Το σύστημα που κρατά σταθερά κλειστή τη ζελατίνα (visor lock system) έχει εξελιχτεί στους αγώνες Formula 1 κι είναι το ίδιο που έχει τοποθετηθεί στο Arai RX-7V.

Όλα τα κράνη Arai Chaser-X έχουν στον βασικό του εξοπλισμό τη φαρδιά ζελατίνα Max Vision με τη μεμβράνη Pinlock πακεταρισμένη ξεχωριστά.

Για ένα τόσο καλά εξοπλισμένο που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, η τιμή του είναι τουλάχιστον λογική.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Arai Chaser-X στο online κατάστημα της MC Motor Import

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright©MrBike – 2017

Arai – MC Motor Import