Arai Chaser V – Το all round full face κράνος σε προσφορά

Η MC Motor Import κάνει μια πολύ ελκυστική εορταστική προσφορά στο Arai Chaser V με γραφικά. Το all round κράνος της Arai κοστίζει από €559 τώρα €435 και μην αφήσετε αυτή την προσφορά να πάει σε άλλον.

Γιατί το AraiChaserV είναι επίσης μια άριστη επιλογή στα κράνη καθώς είναι ένα από τα κορυφαία all round κράνη.

Στο μπροστινό μέρος το νέο AraiChaserV έχει μεγαλύτερο άνοιγμα για καλύτερη ορατότητα, όπως έχουν τα AraiRX7 GT και AraiQuantum. Φυσικά έχει και την ανάλογη μεγαλύτερη ζελατίνα…

Όσον αφορά την άνεση οι σχεδιαστές του Arai Chaser V επέλεξαν νέο εσωτερικό που ακολουθεί με καλύτερο τρόπο την ανατομία του κεφαλιού, ώστε να μην υπάρχουν σημεία πίεσης. Παράλληλα όμως συνδυάζει και καλύτερη εφαρμογή.

Ένας μεγαλύτερος αεραγωγός στο πίσω μέρος εξασφαλίζει σημαντικά καλύτερο αερισμό, δίνοντας παράλληλα καλύτερη αεροδυναμική αλλά και εμφάνιση. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει νέος αεραγωγός με καλύτερο χειριστήριο.

Ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή είναι ότι το εσωτερικό του νέου Arai Chaser V είναι πλήρως αφαιρούμενο ώστε να καθαρίζεται (στο προηγούμενο μοντέλο αφαιρούνταν μόνο τα μάγουλα). Επιπλέον υπάρχουν ανταλλακτικά μάγουλα σε διάφορα πάχη για καλύτερη εφαρμογή.

Το νέο Arai Chase rV είναι ένα κράνος που μπορείτε να το φορέσετε σε όλες τις χρήσεις δρόμου με τη μοτοσικλέτας σας (πόλη, ταξίδι, περιστασιακό tack day) και ανήκει στην οικονομικότερη σειρά της Arai ωστόσο διαθέτει χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα ακριβότερα μοντέλα.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2016

Copyright© MrBike – 2016

Στην Ελλάδα: MC Motor Import, Μιχαλακοπούλου 44, τηλ. 210 7211727

Arai Ελλάδας