Arai Axces II – Full face κράνος σε εορταστική προσφορά

Η MC Motor Import κάνει μια σπουδαία προσφορά σε μια σειρά από κράνη της. Μία από αυτές που ξεχωρίζουν είναι η προσφορά στο Arai Axces II. Η σειρά Axcess όπως έχουμε ξαναγράψει στο mrbike.gr είναι η φτηνότερη της σειράς Arai στα full face κράνη, χωρίς να έχει εκπτώσεις στα υλικά και τον σχεδιασμό. Η τιμή προσφοράς είναι στα μονόχρωμα από €449 τώρα €335. Τα κράνη της ίδιας σειράς με γραφικά κοστίζουν από €559 τώρα €435. Αν αναζητάτε ένα ποιοτικό κράνος για καθημερινή και τουριστική χρήση, μη χάσετε την ευκαιρία που… θα τσακώσει κάποιος άλλος.

Το Arai Axces II

Η Arai ξανασχεδίασε το δημοφιλές της τουριστικό full face κράνος Axces και δημιούργησε το AxcesII στο οποίο ενσωμάτωσε όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, φιλοσοφία κατασκευής και υλικά που χρησιμοποιεί και στα αγωνιστικά της κράνη. Το Arai Axces II όμως είναι κατασκευασμένο περισσότερο για την καθημερινή ή την τουριστική χρήση επομένως έχει αυξημένα χαρακτηριστικά άνεσης.

Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από Superfiber (SFC) με φαρδύτερο άνοιγμα για το πρόσωπο. Ταυτόχρονα έχει βελτιωμένο σύστημα εξαερισμού και την γκρι χρώματος εσωτερική επένδυση με αφαιρούμενα μάγουλα. Διαθέτει κορυφαία ποιότητα και υψηλά επίπεδα τεχνολογίας στη μεσαία κατηγορία τιμής.

  •           Πίσω εξαερισμός: έχει σχεδιαστεί ένας εντελώς νέος πίσω αγωγός που επιτρέπει την εξαγωγή περισσότερου θερμού και υγρού αέρα από το κράνος.
  •           Αεραγωγός στο υποσιάγωνο: ο αεραγωγός στο υποσιάγωνο ρυθμίζεται σε τρεις θέσεις και στόχος του είναι να βοηθά στο να ξεθολώνει η ζελατίνα και να φέρνει δροσερό αέρα στον αναβάτη.
  • – Νέο εξωτερικό κέλυφος: για το AraiAxcesII σχεδιάστηκε ένα εντελώς νέο εξωτερικό κέλυφος. Ακολουθεί την τεχνοχνωσία και την παράδοση της Arai για εξαιρετικά ισχυρά και στιβαρά εξωτερικά υλικά στο κέλυφος που συνδυάζονται με μαλακά εσωτερικά στοιχεία.
  • – Hyper Ridge: η ενίσχυση στο χείλος του κελύφους «Hyper Ridge» προσφέρει έξτρα στιβαρότητα.
  • – Σύστημα στήριξης ζελατίνας SuperAdSis: χάρη στο σύστημα στήριξης ζελατίνας SuperAdSis, η ζελατίνα μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς εργαλεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  • – Ανεση: η σταθερή εσωτερική επένδυση του AraiAxcesII είναι από υψηλής ποιότητας υλικά γκρίζου χρώματος που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή.
  • – Αφαιρούμενα μάγουλα: για ακόμη καλύτερη εφαρμογή, τα μάγουλα είναι αφαιρούμενα. Προσφέρονται μάγουλα σε διαφορετικά μεγέθη (πάχος υλικού), ανάλογα  με το πρόσωπο του κάθε αναβάτη.
  • – Εμπρός εξαερισμός: το νέο κέλυφος διαθέτει νέο εμπρός αεραγωγό που προσφέρει δροσερό αέρα στο κράνος και τον διαμοιράζει έτσι ώστε το εσωτερικό του κράνους να διατηρεί μια σταθερή και ανεκτή θερμοκρασία πάνω και γύρω από το κεφάλι του αναβάτη.
  • – Περισσότερη ορατότητα: το νέο κέλυφος με το άνοιγμα SAI εξασφαλίζει κατά 5 mm περισσότερη ορατότητα και στα δύο πλευρές του, προσφέροντας περισσότερη ασφάλεια και άνεση.

Δείτε το AraiAxcesII και όλα τα προϊόντα της Arai στην Ελλάδα στο Mcmotor.gr.

Διαβάστε περισσότερα για το Arai Axcess II

Η MC Motor Import, αντιπρόσωπος της Arai στην Ελλάδα μας ενημέρωσε σχετικά με κράνη που κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά από αγνώστου προέλευσης πηγές. Η MC Motor Import ενημερώνει τους φίλους μοτοσικλετιστές που εμπιστεύονται και αναζητούν τα κράνη της Arai, ότι γνήσια κράνη τα οποία υποστηρίζονται από εγγύηση και service, θα βρουν μόνο στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών της MC Motor Import. Για περισσότερες πληροφορίες όσοι επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο: 210 7212986.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2016

Copyright© MrBike – 2016

Στην Ελλάδα: MC Motor Import, Μιχαλακοπούλου 44, τηλ. 210 7211727