Ρουχισμός
Εμφανίσεις: 1373
 

Spidi-Thunderbird-leather-jacket-01Το Spidi Thunderbird είναι το νέο δερμάτινο μπουφάν από τη σειρά του 2017 με πρώτης ποιότητας δέρμα αγελάδας πάχους 1mm και μεγάλα τμήματα από stretch ύφασμα στα πλευρά και στο εσωτερικό από τα μανίκια για καλύτερη εφαρμογή. Το διαχρονικό design συνδυάζεται με τα φυσικά υλικά και σύμφωνα με την περιγραφή του εργοστασίου, το Spidi Thunderbird είναι ιδανικό για φοριέται σε custom και σε naked μοτοσικλέτες.

Τα επίπεδα ασφαλείας του Spidi Thunderbird είναι πολύ υψηλά, όπως όλα τα είδη ένδυσης μοτοσικλέτας που εξελίσσει το Safety Lab. Διαθέτει τα πιστοποιημένα προστατευτικά Multitech και Forcetech σε ώμους και αγκώνες, ενώ έχει έτοιμες τις υποδοχές για τα έξτρα προστατευτικά πλάτης Warrior Lev. 1 και Lev. 2. Πέρα απ’ αυτά το Spidi Thunderbird έχει στα πλευρά δύο μεγάλα τμήματα από δέρμα «ακορντεόν» που προσφέρει άνεση στις κινήσεις και πιο δυναμική θέση οδήγησης στη μοτοσικλέτα. Επιπλέον διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση με βάρος μόλις 100gr ώστε να μπορεί να φοριέται και στους χειμερινούς μήνες, ενώ με την έξτρα αφαιρούμενη αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη H2Out το Spidi Thunderbird μπορεί να αναβαθμιστεί ουσιαστικά.

Το Spidi Thunderbird όπως σχολιάζει η ίδια η Spidi είναι σύμφωνο με τη Motosport Lifestyle φιλοσοφία της, όπου οι επιδόσεις συναντούν την κομψότητα και στο στυλ.

Γάντια Spidi Thunderbird

Spidi-Thunderbird-leather-gloves-01Τα γάντια που ταιριάζουν τέλεια με το δερμάτινο μπουφάν που περιγράψαμε, είναι κι αυτά δερμάτινα κι έχουν το ίδιο όνομα. Τα γάντια Spidi Thunderbird είναι κοντά, φτιαγμένα από κατσικίσιο δέρμα στην παλάμη και από δέρμα ελαφιού στην ανάποδη της παλάμης. Το design του είναι κλασικό, έχει όμως και προστατευτικά στα δάχτυλα για να προσφέρει την καλύτερη προστασία χωρίς να φαίνονται.

 

Μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που μάθαμε από την ανακοίνωση της Spidi για τα καινούργια της δερμάτινα είναι ότι το εργοστάσιο αυτό γεννήθηκε στο επίκεντρο της επεξεργασίας δερμάτων στο Chiampo Valley, έχοντας ρίζες στις πρακτικές των αγροτών του 15ου αιώνα που ξεκίνησαν από μόνοι τους να επεξεργάζονται και να πουλάνε δέρματα. Βέβαια στα μέσα του 20ού αιώνα με τις νέες ηλεκτρομηχανικές διαδικασίες επεξεργασίες η βυρσοδεψία στην κοιλάδα γνωρίζει άνθιση και πλέον αριθμεί πάνω από 700 εργαστήρια. Επομένως τα προϊόντα της περιοχής, μαζί και τα Spidi, έχουν μια παράδοση πίσω τους κάπου 600 ετών, που τους δίνει το know how ώστε τα προϊόντα τους να είναι από τις καλύτερα επιλεγμένες πρώτες ύλες με την πιο σύγχρονη επεξεργασία.

Τα Spidi Thunderbird (μπουφάν και γάντια) ανήκουν στο νέο πρόγραμμα του εργοστασίου Spidi LEAT+HER ειδικά για τα δερμάτινά της που πιστοποιεί ότι τα δερμάτινά της είναι δουλεμένα στην Ιταλία (σε αντιδιαστολή με φασόν προϊόντα που εισάγονται από την Ασία αλλά με premium μάρκες) κι ότι έχουν μοναδικό look (επειδή τα φτιάχνει μόνο η Spidi για τον εαυτό της) κι ότι πληρούν τα υψηλότερα στάτναρντ ασφαλείας (επειδή η Spidi έχει δικό της R&D).

Υπό αυτό το πρίσμα το προτεινόμενο κόστος του μπουφάν Spidi Thunderbird στα €499 και των γαντιών στα €89,60 είναι απόλυτα σύμφωνα με την κορυφαία τοποθέτηση των προϊόντων της στην αγορά.

Δείτε το δερμάτινο μπουφάν Spidi Thunderbird στο online κατάστημα της Spidi.

Δείτε τα δερμάτινα γάντια Spidi Thunderbird στο online κατάστημα της Spidi.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

SPIDI – επίσημο site

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world