Ρουχισμός
Εμφανίσεις: 957
 

Spidi-Super-R-leather-jacket-10Το Spidi Super-R είναι ένα κλασικό δερμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας ως προς την εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά αγωνιστικού μπουφάν όπως τα εξωτερικά προστατευτικά Warrior σε ώμους και οι γλίστρες στους αγκώνες που έρχονται σε αντίθεση με το vintage design και το υψηλής ποιότητας υλικά.

Το Spidi Super-R σχεδιάστηκε από το Safety Lab, την ίδια ομάδα που σχεδιάζει τα κορυφαία δερμάτινα που χρησιμοποιούν οι αγωνιζόμενοι στα MotoGP. Τα δέρματα που χρησιμοποιούνται περνούν την ίδια επεξεργασία και τους ελέγχους όπως αυτά των ταχύτερων αναβατών στον κόσμο. Η ίδια διαδικασία εφαρμόζεται και στην πλάτη με το κομμάτι «ακορντεόν» καθώς και στα ένθετα ελαστικά σημεία με Flex Tenax στο εσωτερικό των μπράτσων.

Πέρα από τα εξωτερικά προστατευτικά Warrior σε ώμους και αγκώνες διαθέτει στο εσωτερικό προστατευτικά Forcetech (σε ώμους και αγκώνες, πιστοποιημένα από την ΕΕ), ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης έξτρα πλάτης Warrior Back.

Το δερμάτινο είναι φοδραρισμένο με μαλακά υλικά για να προσφέρει άνεση. Για προστασία από το κρύο και από τη βροχή θα πρέπει να πάρετε μια έξτρα θερμοεπένδυση και μια αδιάβροχη/διαπνέουσα μεμβράνη H2OUT με το αντίστοιχο κόστος.

Το Spidi Super-R μπορεί να ενωθεί με φερμουάρ με το παντελόνι Spidi RR Pro Leather Pantes για την περίπτωση του περιστασιακού track day ή μιας απαιτητικά γρήγορης βόλτας.

Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι 46 – 60, τα χρώματα είναι μαύρο/λευκό, κόκκινο/γαλάζιο και μαύρο/πορτοκαλί. Το κόστος του είναι δεν αντίστοιχο με τον premium χαρακτήρα του προϊόντος και φτάνει τα €549.

Δείτε λεπτομέρειες στο online κατάστημα της Spidi: http://www.spidi.com/eu_en/super-r-8.html

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

SPIDI

 

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world