Ρουχισμός
Εμφανίσεις: 331
 

Spidi-Sport-Warrior-Perf-Pro-1

Η Spidi Sport Warrior Perforated Pro είναι μια καινούργια δερμάτινη τρυπητή φόρμα για το 2019 και σύμφωνα με την ιταλική εταιρία είναι σχεδιασμένη με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές των superbikes του 21ου αιώνα που είναι πολύ πιο ισχυρές και γρήγορες από αυτές των προηγούμενων ετών. Κάθε δερμάτινη φόρμα Spidi Sport Warrior Perforated Pro καλύπτει τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές prEN 17092-2:2017. Το κυρίως υλικό της φόρμας είναι δέρμα πάχους 1,1mm έως 1,3mm και διαθέτει σε σημεία που κάμπτονται nylon υψηλής αντοχής προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη αντοχή στην τριβή.

Η φόρμα Spidi Sport Warrior Perforated Pro είναι ό,τι πρέπει για χρήση πίστας, ωστόσο είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει άνεση για χρήση δρόμου, σε γρήγορες βόλτες του σαββατοκύριακου στις αγαπημένες μας διαδρομές σε ορεινές ή παράκτιες διαδρομές.

Εχει προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες, γλουτούς και γόνατα (καλύπτουν την ευρωπαϊκή προδιαγραφή En 1621-1:2012) και για όσους θέλουν έξτρα προστασία, υπάρχουν τσέπες για τα έξτρα προστατευτικά πλάτης και στήθους.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι αναβάτες σε πίστα ή στο δρόμο είναι ότι χάνουν υγρά χωρίς να το καταλαβαίνουν και δεν έχουν την ευκαιρία να τα αναπληρώσουν. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μοτοσυκλέτας αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις πολύ αποτελεσματικά. Η φόρμα Spidi Sport Warrior Perforated Pro έχει καμπούρα με αεροδυναμικό σχήμα Hydroback με δοχείο για νερό και σωληνάκι για να μπορεί ο αναβάτης να το φέρει στο στόμα του. Για πιο αποτελεσματική ρύθμιση της θερμοκρασίας η φόρμα είναι διάτρητη, όχι παντού, αλλά σε σημεία που εξυπηρετούν για να νιώθει ο αναβάτης δροσιά, χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια (στήθος – πλάτη). Επίσης η φόρμα έχει δικτυωτή αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση. Για ευκολότερη εφαρμογή στα πόδια χαμηλά, η φόρμα έχει πιο μαλακό υλικό.

Η φόρμα Spidi Sport Warrior Perforated Pro προσφέρεται σε τρία χρώματα για (μαύρο, κόκκινο, μπλε) και σε μεγέθη από 46 έως 58 (S – 3XL).

Η τιμή της φόρμας Spidi Sport Warrior Perforated Proγια την Ευρώπη έχει οριστεί στα €849,90, μια τιμή όχι χαμηλή, αλλά λογική με δεδομένη την κορυφαία ποιότητα και εφαρμογή.

Δείτε περισσότερα ή αγοράστε την online: https://www.spidi.com/product/y150-021

SPIDI

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2019

Copyright© MrBike – 2019

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world