Ρουχισμός
Εμφανίσεις: 557
 

SPIDI WIP TestAndRide DIGITAL 014SEASON-D156-497-MODEL-01

H Spidi μας ενημέρωσε μέσω email ότι σε συνεργασία με το δίκτυο εμπόρων στην Ευρώπη, αναζητά αναβάτες για να δοκιμάσουν τη φόρμα 4Season Suit και ως αντάλλαγμα θα την αποκτήσουν δωρεάν. Οι υποψήφιοι αναβάτες θα πρέπει να έχουν στα σχέδιά τους να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη κι όταν λέμε μεγάλο εννοούμε τουλάχιστον 1.500km ανάμεσα στον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, διασχίζοντας τρεις χώρες (μετράει και η χώρα αναχώρησης) και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους στα social media. Ο κάθε αντιπρόσωπος Spidi θα επιλέξει έναν test rider. Ο συνεπιβάτης μπορεί να αποκτήσει ένα 4Season Suit με έκπτωση 30%.

Στο τέλος του 2018, ο αναβάτες με τις περισσότερες «επιτυχημένες» φωτογραφίες (στο αγγλικό κείμενο «successful images») θα ονομαστεί Test Rider 2018 και θα γίνει επίσημο πρέσβυς της Spidi, επομένως θα έχει την ευκαιρία να ζήσει κι άλλες περιπέτειες στο μέλλον με την υποστήριξη της Spidi. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αίτηση μέχρι τις 25 Μαΐου 2018 στους ντήλερ της Spidi ή απευθείας online. Για περισσότερα δείτε το spidi.com/testandride

4SeasonSuit – τουριστική φόρμα

Η τουριστική φόρμα 4SeasonSuit είναι ειδικά φτιαγμένη ώστε να είναι πραγματικά πολυχρηστική. Στόχος της είναι να αποτελεί χρήσιμο εξοπλισμό, τόσο στην καταιγίδα, όσο και στο λιοπύρι. Πρέπει να αντέξει χιλιάδες χιλιόμετρα χρήσης, να περάσει πολλά σύνορα και να είναι ανθεκτική για πολύ καιρό.

Υπό αυτό το πρίσμα η φίρμα Spidi 4Season είναι φτιαγμένη από καλής ποιότητας Polyamide (συνθετικό ύφασμα με μεγάλη αντοχή) με ειδική επεξεργασία για να είναι ανθεκτικό στο νερό (όχι αδιάβροχο, αυτό αναλαμβάνεται από άλλη στρώση) ώστε να μειώνεται η απορρόφηση της υγρασίας της βροχής, αλλά και για να μην μένουν λεκέδες βρωμιάς. Στα σημεία επαφής με το έδαφος σε περίπτωση ατυχήματος έχουν τοποθετηθεί ενισχύσεις Extra Tenax (ύφασμα της Spidi με ειδική ύφανση για ακόμη περισσότερη αντοχή) ενώ σε άλλα σημεία που εξασφαλίζουν την εφαρμογή και την άνεση έχει τοποθετηθεί το Flex Tenax (κι αυτό ενισχυμένο αλλά με 10% ελαστομερή για να έχει ελαστικότητα) που διευκολύνει την κινήσεις.

Την αδιαβροχοποίηση της φόρμας εξασφαλίζει η αδιάβροχη και διαπνέουσα (και αφαιρούμενη) μεμβράνη H2Out, ενώ η αφαιρούμενη θερμική επένδυση προσφέρει επιπλέον δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας. Η επένδυση μπορεί να φορεθεί ανεξάρτητα ως ζακέτα, με την μεμβράνη ή μόνο με το εξωτερικό τζάκετ. Υπάρχουν επίσης πολλά ανοίγματα για εξαερισμό, στο στήθος, τα μπράτσα και την πλάτη. Πολύ χρήσιμες θα φανούν οι τσέπες μέσα και έξω που είναι φτιαγμένες για κάμερες, φακούς, εργαλεία κλπ.

Η φόρμα στην πλήρη της μορφή αποτελείται από το μπουφάν SPIDI 4Season H2Out Jacket και το παντελόνι 4Season H2Out Pant, ενώ η φόρμα διατίθεται και σε γυναικεία γραμμή.

Δείτε λεπτομέρειες και τιμές στην ιστοσελίδα της Spidi:

4 Season Suit

https://www.spidi.com/eu_en/4season-suit-26.html

4 Season Jacket

https://www.spidi.com/eu_en/4season-36.html

4 Season Pants - παντελόνι

https://www.spidi.com/eu_en/4season-pants-14.html

4 Season Jacket Fit for Lady – μπουφάν γυναικεία γραμμή

https://www.spidi.com/eu_en/4season-lady-24.html

4 Season Pants Fit for lady – παντελόνι γυναικεία γραμμή

https://www.spidi.com/eu_en/4season-pants-lady-16.html

Copyright© ΔημήτρηςΜπαζίνας – 2018

Copyright©MrBike – 2018

SPIDI

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world