Ρουχισμός
Εμφανίσεις: 261
 

Spidi-NK-6-motorcycle-gloves-4Το κρύο και η βροχή είναι οι χειρότεροί μας εχθροί το χειμώνα και ο μόνος τρόπος για να τους αντιμετωπίσουμε και να μην είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε την ταπείνωση της αναμονής στο μποτιλιάρισμα πίσω από το τιμόνι του ΙΧ μας ή την Οδύσσεια των ΜΜΜ, είναι να εξοπλιστούμε σωστά, με αδιάβροχο και ζεστό εξοπλισμό.

Τα γάντια Spidi NK-6 είναι καινούργιο μοντέλο και σύμφωνα με το εργοστάσιο είναι τα πιο τεχνολογικά προηγμένα γάντια της αγοράς. Για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό αυτό η Spidi μας ενημερώνει ότι έχουν την πολύ υψηλών προδιαγραφών πιστοποίηση EN13594:2015 KP άρα είναι στην κορυφή όσον αφορά την ασφάλεια. Τα γάντια Spidi NK-6 είναι κατάλληλα για τις τρεις εποχές του χρόνου (πλην καλοκαιριού) και μπορείτε να τα φοράτε είτε για να διασχίζετε τις ηπείρους αυτού του πλανήτη, είτε για να πηγαίνετε στη δουλειά σας (πιο πιθανό αυτό το δεύτερο για την ελληνική πραγματικότητα). Είναι εντελώς αδιάβροχα χάρη στην επένδυση Η2Οut που ταυτόχρονα είναι αντιανεμική και διαπνέουσα. Είναι ζεστά επειδή έχουν μονωτικό γέμισμα βάρους 200gr από το υλικό Primaloft (συνηθισμένο υλικό στα είδη ορειβασίας) σε ειδικά σχεδιασμένη επένδυση. Ο σκελετός του γαντιού γύρω από τις παλάμες και τα δάχτυλα είναι κατασκευασμένος από κατσικίσιο δέρμα (0,6mm έως 0,8mm), ενώ γύρω από τον καρπό έχει το υψηλής αντοχής συνθετικό υλικό SuperFabric. Εχουν κόκκαλα στα δάχτυλα από την έξω πλευρά και έξτρα επένδυση στα δάχτυλα από τη μέσα μεριά. Από την αντίθετη πλευρά της παλάμης έχει επίσης ελαστικά υλικά για να εξασφαλίζει καλή εφαρμογή και άνεση στις κινήσεις.

Με τα γάντια Spidi NK-6 μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις touch screen συσκευές χωρίς να πρέπει να βγάλετε τα γάντια, κάτι που είναι όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ χρήσιμο όταν κάνει πολύ κρύο. Είναι επίσης αρκετά μακριά ώστε να περνάνε πάνω από τα μανίκια του μπουφάν σας. Κι επειδή όταν ρίχνει χιονάκι ή βροχούλα η ορατότητα γίνεται όλο και πιο δύσκολη, το γάντι έχει ειδικό υλικό στον αντίχειρα για να τα καθαρίζετε. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ανακλαστικά στοιχεία που είναι ζωτικής σημασίας για τη νυχτερινή οδήγηση, ανεξαρτήτως καιρού.

Διατίθενται σε μεγέθη από S έως 3XL και η τιμή τους στην Ευρώπη €129,90

Περισσότερα στο: https://www.spidi.com/product/c90-026

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike – 2018

SPIDI

 

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world