Ρουχισμός
Εμφανίσεις: 1405
 

Spidi-metal-jacket-9Spidi-metal-jacket-14

Το ρετρό έχει πέραση σε κάθε του μορφή και έχει έρθει και η σειρά των eighties να γίνουν κι αυτά ρετρό, οπότε, είτε σκαλίζουμε τη ντουλάπα για να βρούμε το παλιό μας δερμάτινο, είτε (καλύτερα) θα στραφούμε στην αγορά για να βρούμε ένα ωραίο, ποιοτικό μπουφάν, με σύγχρονη προστασία, άνεση και εφαρμογή. Γιατί τα μπουφάν του ’80 δεν είχαν τα σημερινά προστατευτικά και μερικοί από εμάς μπορεί να μη χωράνε πια στα ρούχα που χωρούσαν πριν από τριάντα χρόνια.

Για όσους οδήγησαν λοιπόν τη δεκαετία του ’80 την πρώτη τους μοτοσικλέτα, αλλά και για τους νεότερους που τους αρέσει το στυλ της εποχής, η Spidi έφτιαξε ένα καινούργιο δερμάτινο μπουφάν για το 2017. Πρόκειται για το Spidi Metal σε μαλακό μαύρο δέρμα με τέσσερις εμπρός τσέπες με εμφανή χοντρά φερμουάρ. Στο εσωτερικό του έχει αφαιρούμενη θερμική επένδυση Primaloft (σύμφωνα με την εταιρία το καλύτερο μονωτικό υλικό που έχει φτιαχτεί). Σε ώμους και αγκώνες έχει το νέα προστατευτικά Warrior Lite με πιστοποίηση EN1621-1, ενώ υπάρχουν θέσεις για τα έξτρα προστατευτικά πλάτης της Spidi.

Διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα στα νούμερα από 46 έως 58 και με κόστος €449,90, αναμενόμενο για ένα ποιοτικό μπουφάν μοτοσικλέτας.

Το μπουφάν Spidi Metal μπορείτε να το αποκτήσετε στο online κατάστημα της Spidi στο ακόλουθο link: http://www.spidi.com/eu_en/metal.html

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

SPIDI – επίσημο site

 

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world