Ρουχισμός
Εμφανίσεις: 789
 

dainese-d-core-balaclavaΜην τσιγκουνευτείτε τα λεφτά για μια καλή μπαλακλάβα μοτοσικλέτας, γιατί όταν το μετανιώνεις, είσαι συνήθως πολύ μακριά από μαγαζί μοτοσικλέτας. Οι μπαλακλάβες που είναι σχεδιασμένες για χρήση μοτοσικλέτας (σε αντίθεση με του σκι ή τις ορειβατικές) είνα μελετημένες ώστε να φοριούνται κάτω από το κράνος, άρα να μην ξεχειλώνουν όταν το φοράμε και να μην γλιστρά πάνω στα μάτια. Ταυτόχρονα η μπαλακλάβα κρατάει το κεφάλι, τα μάγουλα και το μέτωπο ζεστά ώστε να αποφεύγουμε ψύξεις, πονοκεφάλους, ιγμορίτιδες (κατά το δυνατόν).

Μια τέτοια καλή μπαλακλάβα είναι η Dainese D-Core από τη νέα σειρά ισοθερμικών της Dainese με την ονομασία D-Core. Είναι φτιαγμένη από συνθετικά υλικά  (Drayarn, Elastane και Poliammide) που σύμφωνα με το εργοστάσιο είναι 100% ανακυκλώσιμα. Η άνεση είναι εξαιρετικά προσεγμένη και γι’ αυτό δεν έχει ραφές που ενδεχομένως να ενοχλούν όταν φορεθεί με κράνος, ενώ και η πλέξη του είναι διαφορετική στα αυτιά για τον ίδιο λόγο. Τα υλικά είναι ειδικά επιλεγμένα για τις αντιβακτιριδιακές τους ιδιότητες και τη φιλικότητα με το πρόσωπο.

Η μπαλακλάβα Dainese D-Core είναι σχεδιασμένη για να φοριέται και με ψυχρό και με ζεστό καιρό ώστε το κράνος να κρατιέται σε καλή κατάσταση. Δεν είναι αντιανεμική (άρα για τουρισμό προς το Nordkapp θα χρειαστείτε κάτι πιο ζεστό), όμως στο θερμό καιρό κρατά το κεφάλι δροσερό, ενώ στον ψυχρό καιρό, ζεστό – η πολυχρηστικότητά της αυτή είναι που την κάνει και πιο κατάλληλη για χρήση στην Ελλάδα, ενώ η τιμή της, λίγο λιγότερα από τριάντα ευρώ είναι μάλλον υψηλή για μπαλακλάβα, αλλά για ένα τέτοιοι εξειδικευμένο εξοπλισμό, η επένδυση αξίζει.

Τα προϊόντα της Dainese θα τα βρείτε στο κατάστημα της MC Motor Import.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2017

Copyright© MrBike – 2017

MC Motor Importεπίσημοsite

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world