Ρουχισμός
Εμφανίσεις: 292
 

Clover-Scout-3-N-NΗ Clover σχεδίασε το τρίτης γενιάς μπουφάν της adventure τουρισμού, το Clover Scout-3 wp, που σύμφωνα με την εταιρία είναι συνώνυμο της απλότητας και της εξερεύνησης, με στιβαρή κατασκευή και υψηλή ποιότητα στα προστατευτικά, ενώ θα διατίθεται σε ανδρική αλλά και γυναικεία γραμμή και σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Τα γράμματα wp στην ονομασία του μπουφάν σημαίνουν ότι είναι 100% αδιάβροχο ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Το μπουφάν Clover Scout-3wp διαθέτει αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση, ενώ για καλύτερη ρύθμιση της θερμοκρασίας υπάρχουν ανοίγματα στο εμπρός και το πίσω μέρος του μπουφάν που μπορούν να ανοίξουν για να αερίζεται ο κορμός ή να κλείσουν.

Τα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αλλά υπάρχουν και έτοιμες υποδοχές για τα έξτρα προστατευτικά πλάτης και στήθους. Συνολικά διαθέτει 7 τσέπες από τις οποίες οι 4 είναι 100% αδιάβροχες.

H Clover υπόσχεται ότι το Scout 3-wp θα προσφέρεται σε πολύ προσιτή τιμή ώστε να αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία στους μοτοσυκλετιστές να γνωρίσουν την ποιότητα της Clover.

Clover

Clover στην Ελλάδα από τον Μπαξεβάνη

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2019

Copyright© MrBike - 2019

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world