Αξεσουάρ Αναβάτη
Kappa Racer range– Νέα σειρά μαλακές τσάντες Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 5324
 

Kappa-racer-range-grey

Nέα σειρά μαλακές τσάντες από την Kappa.

Η Kappa εξέλιξε μια νέα σειρά από μαλακές τσάντες για να μας βοηθήσει στο ταξίδι μας, αξιοποιώντας ποιοτικά υλικά και με προσεγμένο φινίρισμα και απευθύνεται στον μοτοσυκλετιστή, όποια μοτοσυκλέτα κι αν καβαλάει. Πρόκειται για μια τσάντα πλάτης, για ένα ζευγάρι πλαϊνές βαλίτσες και τσάντα πολλών χρήσεων, όλες κατασκευασμένες από polyester ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία (τον εχθρό όλων των συνθετικών υλικών) και με ενσωματωμένα ανακλαστικά υλικά, όλα σε γκρι και μαύρο χρώμα. Οι ραφές είναι στεγανές και τα φερμουάρ είναι αδιάβροχα ενώ υπάρχει και εσωτερική αδιάβροχη επένδυση.

Ας τα δούμε ένα ένα:

RA315 / RA315BK Tank Bag / Back Pack (δηλ. Τσάντα πλάτης). Πρόκειται για μια τσάντα έτσι κατασκευασμένη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως τσάντα πλάτης, είτε ως tank bag. Εχει universal τρόπο στερέωσης στη μοτοσυκλέτα με 4 μαγνήτες συν 4 ιμάντες (επειδή όλα τα ρεζερβουάρ δεν είναι σιδερένια). Επειδή έχει τους ιμάντες μπορείς να το στερεώσεις και στην πίσω σέλα. Αν θέλεις να το πάρεις στην πλάτη τότε απελευθερώνεις τους ιμάντες που είναι κρυμμένοι στο πίσω μέρος. Εχει διάφορες τσέπες και τμήματα για να βολεύονται διαφορετικά πράγματα. Υπάρχει μια αφαιρούμενη τσάντα για το κράνος, μια τσέπη μπροστά με holder για smartphοne, χειρολαβή για εύκολη μεταφορά και διάφορα λουριά και ιμάντες για να στερεώνεις πράγματα.

 Kappa-RA315 backpack

RA316 / RA316BK Side Bag. Τις τσάντες αυτές μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε μοτοσυκλέτα αλλά ακόμη και σε μεγάλο scooter (τις στερεώνετε κάτω από τη σέλα). Εχει ιμάντες στο εξωτερικό για να ρυθμίζεται ο όγκος τους και για να στερεώνεται εξωτερικά άλλα πράγματα (που δεν χώρεσαν μέσα). Υπάρχει επίσης τσέπη για τηλέφωνο ή tablet και χειρολαβή που διευκολύνει τη μεταφορά όταν δεν είναι στη μοτοσυκλέτα.

 Kappa-RA316 inner

RA317 /RA317BK Pouch. Είναι μια μικρή τσάντα γενικής χρήσης που μπορεί να στερεωθεί στο τιμόνι ή στη σχάρα (με ενσωματωμένους ιμάντες και κρίκους) ή μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τσάντες της ίδιας μάρκας  (ένα modylar σύστημα που η Κappa ονομάζει M.O.L.L.E.). Στο εσωτερικό της έχει τσέπη από δικτυωτό υλικό. Είναι πολύ χρήσιμη για τα απαραίτητα μικροπράγματα του ταξιδιού κι όταν δεν την έχεις στη μοτοσυκλέτα μπορείς να τη φορά στη μέση σου.

 Kappa-RA317 detail

 

Τα προϊόντα της Kappa εισάγονται στην Ελλάδα από το κατάστημα «Μπαξεβάνης»

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2018

Copyright© MrBike – 2018

Kappa Μπαξεβάνης