Αξεσουάρ Αναβάτη
Εμφανίσεις: 3051
 

Gerbing-g-12-gloves-heated-2Ισως το πιο ευαίσθητο στο κρύο σημείο του σώματος που μπορεί να μας κάνει να μην ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας, είναι τα δάχτυλα. Αν μάλιστα τα γάντια μας έχουν βραχεί τότε ο βαθμός μιζέριας ανεβαίνει στα ουράνια και η πέφτει ψυχολογία στα τάρταρα. Τα θερμαινόμενα γκριπ είναι μια λύση, αλλά όταν δεν υπάρχουν στη μοτοσικλέτα που οδηγούμε, το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε θερμαινόμενα γάντια. Μια πρόχειρη έρευνα στο internet θα σας βγάλει σε site με κυνηγετικά είδη που πουλάνε θερμαινόμενα ρούχα (και γάντια φυσικά), αυτά όμως δεν έχουν την προστασία που απαιτεί η μετακίνηση με μοτοσικλέτα. Ψάχνοντας περισσότερα θα πέσετε πάνω στην Gerbing, μια ολλανδική εταιρία που έχει εξειδικευτεί στα θερμαινόμενα ρούχα είτε που τροφοδοτούνται είτε από ρευματοδότη της μοτοσικλέτας είτε αυτόνομα, είτε είναι “υβριδικά” (και με τους δύο τρόπους, ό,τι βολεύει).

Ένα σχετικά οικονομικό μοντέλο από θερμαινόμενα γάντια είναι τα Gerbing G-12 που είναι δερμάτινα, αδιάβροχα και αντιανεμικά, χάρη σε διαπνέουσα μεμβράνη και με ειδικό σχεδιασμό και επένδυση ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η αντίσταση στα χέρια. Τα θερμαινόμενα γάντια πωλούνται με καλωδίωση για να συνδεθούν στο ρευματοδότη της μοτοσικλέτας και με ένα controller για να ρυθμίζει ο αναβάτης το επίπεδο της θερμοκρασίας. Η Gerbing μάλιστα δίνει εγγύηση εφ’ όρου ζωής στο θερμαντικό σώμα (όχι σε όλο το γάντι φυσικά).

Δείτε περισσότερα για τα θερμαινόμενα γάντια μοτοσικλέτας Gerbing G-12 στο site της Gerbing. Τα συγκεκριμένα κοστίζουν γύρω στα €140 (δείτε όμως και τα άλλα μοντέλα που έχουν) και από το site μπορείτε να κατευθυνθείτε και σε καταστήματα για την αγορά τους – και μετά με τη μοτοσικλέτα βγείτε στα χιόνια (για περισσότερα από 10 λεπτά)! Θα πάθουν όλοι πλάκα…

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2016

Copyright© MrBike – 2016

Gerbing (επίσημο site)

 

 

 

MrBike on Facebook
MrBike on Twitter

Views-of-Greece

rcdevil_mrbike-2

rcdevil_mrbike-2

Off-Road-Team

jet_ski_world