Αξεσουάρ Αναβάτη
Capit Suit Dryer – Στεγνωτήρας για φόρμες Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2034
 

Capti-dryer-suit-1Το Capit Suit Dryer φαίνεται ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα γνωστό πρόβλημα στους αγωνιζόμενους και όσους κάνουν track day. Μετά από μια ζεστή (ή και όχι τόσο ζεστή) ημέρα προπόνησης η φόρμα είναι μούσκεμα στον ιδρώτα. Και ενώ αν βραχεί από π.χ. βροχή το δέρμα στεγνώνει σχετικά γρήγορα, το εσωτερικό στεγνώνει δύσκολα κι αρχίζει να… μυρίζει.

Το προϊόν της Capit είναι ένας στεγνωτήρας του εσωτερικού της φόρμας (κάνει για όλα τα ρούχα πάντως, αγωνιστικές φόρμες αυτοκινήτου ή το γαμπριάτικο κουστούμι σας). Εχει το σχήμα (και τη χρησιμότητα) κρεμάστρας και πάνω του θα κρεμάσετε απλά τη φόρμα και το θέσετε σε λειτουργία. Αυτό παρέχει θερμό ή ψυχρό αέρα στο εσωτερικό της φόρμας ώστε είτε να τη στεγνώσει (με το θερμό αέρα) είτε να την αερίσει (με τον ψυχρό αέρα). Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό ABS (θυμίζω ότι φτιάχνουν και κράνη από αυτό το υλικό) και αλουμίνιο, επομένως σύμφωνα με την εταιρία έχει την αντοχή που χρειάζεται για να αντέξει το βάρος της φόρμας.

Η Capit ισχυρίζεται ότι το προϊόν της είναι Capti-dryer-suit-2δοκιμασμένο από αναβάτες του παγκοσμίου, βελτιώνει την άνεση και αποτρέπει την εμφάνιση προβλημάτων στη φόρμα που σχετίζονται με την υγρασία.

Το Capit Dryer Suit το είδαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Motoshop Italia και κοστίζει €199,90 – αρκετά περισσότερα από ένα καλό πιστολάκι μαλλιών, για την ακρίβεια όσο 5 πιστολάκια μαλλιών. 

Την εταιρία Capit την ξέρουμε κυρίως από τις κουβέρτες για αγωνιστικά λάστιχα που  φτιάχνει (και φέρνει στην Ελλάδα ο Σπηλιώτης), έχει όμως ήδη στη γκάμα της ένα στεγνωτήρα για κράνη, θερμαινόμενα γάντια και πολλά άλλα.

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2016

Copyright© MrBike – 2016

Capit (επίσημο site)